Cap Camarat 9.0 Outboard za 2019. godinu je brod za dnevne plovidbe u kom jedan par ili mala porodica mogu da provedu i ceo vikend.

Sa dužinom od 9,14 m ima dovoljno prostora za celodnevni boravak na moru za jedan par ili malu porodicu, kao i dovoljno veliku kabinu za povremeno noćenje na vodi.

Kao opcioni pogon tu su dva vanbrodska motora od 250 ks, a kao standardni deo paketa dobijaju se dva motora snage 200 ks.

Počevši od upravljačke konzole sa duplim sedištem, jedno konturisano sedište stavlja vozača za postavljeni volan pored kojeg se nalaze dve ručice za gas.

Opcioni Garmin GPS se nalazi u nivou očiju dok sedite, a izvučeni štitnik za sunce iznad komandne table baca senku na njega za odličnu preglednost.

Infomracije o motoru se nalaze na konzoli odmah sa leve strane volana.

Vetrobransko staklo od strujanja vazduha štiti i vozača i putnika (koji ima konturisano sediše, kao i rukohvat sa strane).

Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube, ali upraljvačka konzola i kuhinja nisu simetrično postavljene tako da je leva paluba šira.

Otvorena je ka pramcu kako bi se olakšalo bacanje sidra i vezivanje u pristaništu.

Tu nema mesta za sedenje ali ima dosta prostora za sunčanje na dve opcione ugrađene ležaljke sa podesivim naslonima za leđa i glavu.

Kokpit sa zaštitom od klizanja ima odvode za vodu, mada je patos od tikovine koji vidite na mnogim slikama takođe opcija.

Dva vanbrodska motora nalaze se iza tapacirane klupe koja se spaja sa preklapajućom klupom sa desne strane stola od čvrstog drveta za kojim mogu da sede tri do četiri osobe.

Imate i opciju da umesto stola i mesta za sedenje dobijete još jedan prostor za sunčanje.

Za pristup vodi otkačite vratanca od nerđajućeg čelika sa leve strane i zakoračite na dugačku krmenu platformu koja se proteže zadnjim delom broda i pored motora, ali najkorisniji deo je taj sa leve strane.

Tu imate ormarić za odlaganje stvari, teleskopske merdevine i opcioni tuš.

Kada zakoračite dve stepenice niže u kabinu, sa leve strane nalazi se deo koji u brodogradilišt Jeanneau opisuju kao „ćoše za doručkovanje“: mala radna površina, sudopera i kredenci.

Mikrotalasna, topla voda i sudopera od nerđajućeg čelika su dostupne kao dodatne opcije.

Separe sa salonskim stolom zauzima ceo pramčani deo; a kada spustite sto i dodate opcione jastuke za popunjavanje tog prostora dobijate veliki krevet koji je osvetljen zahvaljujući velikim prozorima.

Jeanneau Cap Camarat 9.0 donosi mnogo korisnih funkcija jednom u pristupačnom brodu.

Naravno, cena skače kako dodajete sadržaje, ali to je i bio plan u ovom brodogradilištu.

Svaki vlasnik će koristiti ovaj brod na drugačiji način i trebaće mu drugačija oprema.

Ponudivši praktično ogoljen brod, proizvođač je omogućio da svaki kupac može da ga nabavi za najnižu moguću cenu i od opreme uzme samo ono što njemu treba.

Ovaj model će biti hit među parovima i porodicama koji vole da istražuju udaljene luke danju i imaju taman dovoljno prostora u kabini za poneku noć na vodi.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekst5 godina garancije na Samsung kućne aparate
Sledeći tekstKompanije VMware i Intel su udružile snage kako bi ubrzale prelazak na 5G

Leave a Reply