Bilo da ste skijaš koji voli avanture van staze i želi da vidi da li može da podnese hladnu noć na snegu, ili ste ozbiljan turni skijaš koji planira da prenoći u šatoru pre nego što napadne ozbiljnu padinu, ovo je oprema koju ćete želeti da imate pri ruci kada provodite noć u prirodi na niskim temperaturama.

Vreća za spavanje Mountain Hardwear Phantom Gore-Tex -40F

Kada odete na zimsko kampovanje na planini, nećete ni primetiti kada temperature noću padne 20 stepeni ispod nule.

To je zato što ćete biti ušuškani u fenomenalnu Mountain Hardwear Phantom -40°F Gore-Tex vreću za spavanje, koja, prema specifikacijama, može da podnese i hladnije temperature.

Ključni element nije paperje, iako treba reći da je izolacija fenomenalna; prava magija krije se u Gore-Tex membrane, koja izbacuje vlagu a zadržava toplotu, tako da u vreći nema vlage koja umanjuje toplotu.

A ako ne planirate da ikada spavate na otvorenom kada su temperature tako niske, ova kompanija ima i verziju za temperature do -17°C, takođe sa Gore-Tex tehnologijom.

KUPI ODMAH: $ 697.50

Multialatka Leatherman Signal Colors

Kada ste duboko u štumi i nešto pođe po zlu, nikada ne znate koja alatka vam može zatrebati.

Ako ponesete multialatku Signal kompanije Leatherman, nećete morati da mislite o tome: ona sadrži 19 najkorisnijih alatki spojenih u jedan kompaktan, lako prenosiv mehanizam.

Imate nekoliko noževa i standardne špicangle, ali alatke po kojima se Signal izdvaja od drugih su podesivi šrafciger za nameštanje vezova za skije i kresivo od ferocerijuma sa kojim ćete očas posla napraviti vatru. Otvarač za flaše će vam takođe dobro doći.

KUPI ODMAH: $ 119.95

Perjane pantalone Nørrona Lyngen Down 850

Lyngen down850 perjane pantalone su vrhunski izolacioni proizvod za ljubitelje turno skijanja kojima je potreban ultralagani komad odeće za donje ekstremitete sa izolacijom.

Visokofunkcionalni srednji sloj je punjen paperjem koje ima sertifikat RDS 2.0 za odgovorno prikupljanje paperja, a spoljašnjost je od poliestera koji ne propušta paperje.
Sa rajsferšlusem koji ide celom dužinom, ove pantalone se mogu lako obući i skinuti bez skidanja pancerica i možete da ih nosite preko ili ispod ski pantalona.

Ove pantalone se lako slažu i možete ih zapakovati u malu zasebnu vreću.

Rajsferšlusi sa strane su koordinisani, tako da nećete gubiti dragoceno vreme pokušavajući da ih namestite, a posebno prilagodljivi sistem za podešavanje širine struka ih čini udobnim i lako podesivim.

KUPI ODMAH: $ 189.99

JetBoil Minimo

Standardno JetBoil kuvalo već godinama važi za neizostavni uređaj na zimskim kampovanjima, a JetBoil Minimo sada predstavlja dodatno poboljšanje.

Da, ovaj uređaj ultraefikasno topi sneg a još je bolji u kuvanju vode, ali ključ je u regulatoru koji je ugrađen u grejni element.

On optimizuje ringlu pri niskim temperaturama tako što podešava usisnik vazduha, što znači da korisnik ne mora da se bakće sa ledenom plinskom bocom kako bi održao stabilni plamen.

Ako postoji jedan dodatak koji morate da nabavite, onda je to silikonski pritiskač za kafu.
Novi prsten od silikona znači da nećete morati da žvaćete svoju prvu jutarnju kafu.

Sa kuvalom JetBoil Minimo definitivno ćete ostati hidrirani i neće vam faliti kofeina dok ga sa lakoćom koristite u divljini.

KUPI ODMAH: $ 149.95

Backcountry Murdock 850 perjana jakna

Elegantna i izuzetno topla Backcountry Murdock perjana jakna koristi odgovorno prikupljeno paperje gustine 850 kompanije ALLIED Feather and Down.

Ova jakna se lako pakuje i stoji odlično, što je čini ključnom stavkom na vašoj listi opreme za zimsko kampovanje.
Ventili ispod pazuha dobro dođu kada fizička aktivnost podigne temperaturu tela, tako da ne morate da skidate jaknu.

Iako je neverovatno udobna i, što je još važnije, veoma topla, duplo vodonepropusni materijal od koga je napravljeno lice ove jakne je veoma tanak, što je odlično jer smanjuje težinu jakne, ali treba ga skinuti kada idete na skijanje među drvećem da bi vam duže trajao.

Moći ćete da provedete celu noć na planini i biće vam više nego toplo.

KUPI ODMAH: $ 197.97
Prethodni tekstK2 PARTY PLATTER SNOWBOARD ZA SEZONU 2019-2020
Sledeći tekstNOVI OLED i 4K LCD televizori za 2020.

Leave a Reply