Na ovogodišnjoj Milanskoj nedelji dizajna, koja će trajati do 12. juna pod pokroviteljstvom Salone del Mobile., kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoju humanističku filozofiju dizajna, u formi različitih, pažljivo promišljenih i odabranih korisničkih iskustava. Ovo je najveći sajam dizajna na svetu, sa 370.000 posetilaca iz 188 zemalja i najinovativnijim konceptima dizajna nameštaja prikazanih na 2.100 štandova.

Kompanija LG i Molteni & C S.p.A, italijanski premium brend nameštaja, će zajedno predstaviti beskompromisni stil i naprednu funkcionalnost LG SIGNATURE brenda, a potrošači će biti u prilici da nove proizvode iskuse virtuelno i uživo. Takođe, tokom cele nedelje biće prikazivan i kratkometražni film Hide and Seek (Žmurke) koji će dočarati najsavremenije proizvode kompanije LG SIGNATURE i elegantan nameštaj kompanije Molteni & C S.p.A. Film je nastao u saradnji LG SIGNATURE i Frančeske Molteni, uticajne umetničke direktorke i osnivačice Fabrike Projekata MUSE.

U saradnji sa poznatim holandskim brendom Moooi, kompanija LG dodaje još više estetike modelima LG OLED Objet Collection Easel (65Art90) i Posé (LX1).

Za više informacija o montažnim kuhinjskim uređajima Signature Kitchen Suite, posetite Signature Kitchen Suite ili interaktivni LG SIGNATURE virtuelni, izložbeni prostor gde možete da pogledate i film Hide and Seek tokom trajanja Milanske nedelje dizajna.

Prethodni tekstTop 5: akcionih kamera za avanturu na otvorenom
Sledeći tekstBRABUS 900: ULTIMATIVNI LUKSUZNI TERENAC

Leave a Reply