Pre tačno godinu u Srbiji je zaživeo nesvakidašnji koncept kupovine koji umesto stresa pri kupovini, nudi potpuno uživanje. Bosch Concept Store u šoping centru UŠĆE je, po uzoru na svetske trendove, prvi u našoj zemlji uneo inovaciju u vidu uvođenja profesionalnog asistenta pri kupovini.

Nakon 365 dana rada, možemo da se pohvalimo zadovoljnim kupcima koji su u svoje domove uneli sve po savršenoj meri. Bosch Concept Store je imao izuzetnu posećenost, a neobičan koncept radnje se potvrdio kao pun pogodak i osveženje na tržištu.

Dr Techno kao specijalista za tehniku i posebno za Bosch, je povodom prvog rođendanskog jubileja omogućio svim kupcima da putem jednog klika po sniženim cenama odaberu prepoznatljivo kvalitetne Bosch kućne aparate!

Ekskluzivna ponuda proizvoda aktuelna je do 30.06. 2022. godine.

Klik do proizvoda po fantastičnim cenama

Bosch Concept Store će tokom juna kupcima pružati mogućnost da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu vaučere sa popustima koji će moći da iskoriste za narednu kupovinu, sve do kraja godine.

Po rođendanskim cenama smo, na posebnom linku, izdvojili grupu artikala. Na Vama je da uz samo jedan klik otrkijete proizvode koji su, povodom rođendana, znatno povoljniji.

POGLEDAJTE rođendansku ponudu meseca koja će se dopunjavati tokom juna.

Bosch kućni aparati su merilo najvećeg kvaliteta

U našoj prodavnici pred potrošačima su uređaji za kompletno domaćinstvo, ali uz koncept koji je osmišljen tako da kupovina postaje zadovoljstvo. U prijatnom prostoru, kupce dočekuju profesionalni savetnici za kupovinu, koji su tu da olakšaju proces i daju konkretne savete i preporuke.

Ovakvim pristupom, Bosch Concept Store je pre godinu dana doneo novo iskustvo kupovine, budući da više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Kupac, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena. Tako je po prvi put u našoj zemlji, kupovina Bosch uređaja postala personalizovana i, na neki način, je ostvaren san svakog potrošača – da dobije specijalizovanog prodavca.

Iskoristite priliku da pod rođendanskim uslovima obezbedite uživanje u Vašem domu koje će, uz vrhunske kućne aparate, biti potpuno.

U sklopu rođendanskog slavlja, ZAVIRITE u kompletnu ponudu vrhunskih proizvoda.

Prethodni tekstKauč za kampovanje
Sledeći tekstPotpuno nove sedmice – THE 7 i THE X7

Leave a Reply