Otvoren prvi LG Concept store u Srbiji!

Jedina specijalizovana LG prodavnica u Srbiji

Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi najnovije LG proizvode, prilagođene da unaprede svaki aspekt vašeg doma i zadovolje sve vaše potrebe.

LG Concept store asortiman

U širokom asortimanu LG Concept prodavnice, posetioci će pronaći vrhunske televizore koji garantuju neuporedivo iskustvo gledanja. LG televizori sa OLED, NanoCell i Ultra HD rezolucijom pružaju izvanredan kvalitet slike i zvuka, prenoseći svaki detalj i boju izuzetno realistično. Pametne funkcije ovih televizora poseduju mogućnost jednostavnog povezivanja sa svetom zabave i uživanje u omiljenim sadržajima.

Pored televizora, LG Concept prodavnica nudi i inovativne monitore koji su idealni kako za kućnu, tako i za poslovnu upotrebu. Uz vrhunsku sliku i napredne funkcionalnosti, LG monitori će vam omogućiti veću produktivnost, uživanje u multimedijalnom sadržaju i učestvovanje u igrama na potpuno novom nivou.

Za optimalnu udobnost i svežinu u svom domu, otkrijte našu bogatu ponudu klima uređaja. LG klima uređaji spajaju elegantan dizajn, energetsku efikasnost i napredne funkcije kako bi stvorili idealnu atmosferu u svakom prostoru, pružajući pouzdano rešenje tokom cele godine, bez obzira na spoljne uslove.

LG Concept Store
LG Concept Store by Dr Techno BEO SHOPPING CENTAR, Vojislava Ilića 141, Beograd

LG Concept prodavnica takođe nudi vrhunsku belu tehniku, od mašina za pranje veša sa najnaprednijim tehnologijama za očuvanje tkanina do efikasnih frižidera koji čuvaju sveže namirnice duže vreme. LG bela tehnika je dizajnirana da unapredi vaš dom i olakša svakodnevne zadatke.

Naša stručna i prijateljska prodajna ekipa je tu da vam pruži personalizovano iskustvo i pomogne da pronađete savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Njihovo stručno znanje o LG proizvodima omogućava im da vam pruže detaljne informacije i preporuke kako biste doneli ispravne odluke pri kupovini.

Naš cilj je da vas inspirišemo, edukujemo i pružimo nezaboravno iskustvo kupovine. Želimo da otkrijete beskrajni potencijal koji se krije u svetu LG inovacija i da se upustite u budućnost koja počinje upravo ovde.

LG Concept store lokacija

Posetite nas u LG Concept prodavnici smeštenoj u BEO SHOPPING CENTRU, na adresi Vojislava Ilića 141, Beograd. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 10 do 22 sata.

Dođite i doživite novo doba tehnologije, prepustite se magiji inovacija koje će promeniti način na koji živite i koristite tehnologiju. Vaša budućnost počinje ovde, u LG Concept prodavnici.

Dobrodošli u LG Concept prodavnicu – vaše jedinstveno odredište za vrhunske proizvode i beskrajnu inspiraciju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Samsung nagrađuje studente!

Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku...

Osnaženje ženskom polu za odabir budućih...

Sa ciljem da se devojčice, učenice sedmih i osmih razreda osnovnih škola, osnaže prilikom odabira budućih...

Već 9 godina za redom na...

Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje...

Domaća kompanija AskGamblers prodata za 45...

Za sve one kojima treba još ubeđivanja da je moguće napraviti vodeći onlajn biznis u nekoj...

Novi nasmejani LG logo

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi pravac i vizualni identitet brenda koji će bolje oslikati...

Crnoj Gori kao prvoj zemlji na...

Crna Gora je prva zemlja na svetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj...

Čak 80 nagrada za Samsung inovativne...

Kompanija Samsung Electronics dobitnik je ukupno 80 nagrada na International Forum (iF) Design Awards 2023, prestižnom...

Proslava u čast novog GranTurismo modela!

Maserati je sinoć organizovao proslavu u čast svog novog modela GranTurismo, zajedno sa ličnostima iz sveta...

Samsung, za lakši život vlasnika kućnih...

Imati kućnog ljubimca iskustvo je koje menja život. Od jutarnjeg buđenja uz umiljato mače do dolaska...

Xiaomi Redmi Note 12 serija –...

Na svetskom nivou, Redmi Note 12 ima pregršt verzija i podvarijanti. Za Srbiju i region su...
Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi najnovije LG proizvode, prilagođene da unaprede svaki aspekt vašeg doma i zadovolje sve vaše potrebe.

LG Concept store asortiman

U širokom asortimanu LG Concept prodavnice, posetioci će pronaći vrhunske televizore koji garantuju neuporedivo iskustvo gledanja. LG televizori sa OLED, NanoCell i Ultra HD rezolucijom pružaju izvanredan kvalitet slike i zvuka, prenoseći svaki detalj i boju izuzetno realistično. Pametne funkcije ovih televizora poseduju mogućnost jednostavnog povezivanja sa svetom zabave i uživanje u omiljenim sadržajima. Pored televizora, LG Concept prodavnica nudi i inovativne monitore koji su idealni kako za kućnu, tako i za poslovnu upotrebu. Uz vrhunsku sliku i napredne funkcionalnosti, LG monitori će vam omogućiti veću produktivnost, uživanje u multimedijalnom sadržaju i učestvovanje u igrama na potpuno novom nivou. Za optimalnu udobnost i svežinu u svom domu, otkrijte našu bogatu ponudu klima uređaja. LG klima uređaji spajaju elegantan dizajn, energetsku efikasnost i napredne funkcije kako bi stvorili idealnu atmosferu u svakom prostoru, pružajući pouzdano rešenje tokom cele godine, bez obzira na spoljne uslove.
LG Concept Store
LG Concept Store by Dr Techno BEO SHOPPING CENTAR, Vojislava Ilića 141, Beograd
LG Concept prodavnica takođe nudi vrhunsku belu tehniku, od mašina za pranje veša sa najnaprednijim tehnologijama za očuvanje tkanina do efikasnih frižidera koji čuvaju sveže namirnice duže vreme. LG bela tehnika je dizajnirana da unapredi vaš dom i olakša svakodnevne zadatke. Naša stručna i prijateljska prodajna ekipa je tu da vam pruži personalizovano iskustvo i pomogne da pronađete savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Njihovo stručno znanje o LG proizvodima omogućava im da vam pruže detaljne informacije i preporuke kako biste doneli ispravne odluke pri kupovini. Naš cilj je da vas inspirišemo, edukujemo i pružimo nezaboravno iskustvo kupovine. Želimo da otkrijete beskrajni potencijal koji se krije u svetu LG inovacija i da se upustite u budućnost koja počinje upravo ovde.

LG Concept store lokacija

Posetite nas u LG Concept prodavnici smeštenoj u BEO SHOPPING CENTRU, na adresi Vojislava Ilića 141, Beograd. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 10 do 22 sata. Dođite i doživite novo doba tehnologije, prepustite se magiji inovacija koje će promeniti način na koji živite i koristite tehnologiju. Vaša budućnost počinje ovde, u LG Concept prodavnici. Dobrodošli u LG Concept prodavnicu - vaše jedinstveno odredište za vrhunske proizvode i beskrajnu inspiraciju.