Luis Hamilton proglašen za ambasadora brenda LG Signature

Šestostruki šampion formule 1, Luis Hamilton, globalni je ambasador za LG SIGNATURE, vodeći premium brend kompanije LG za kućne aparate.

Hamilton će za početak biti glumac u novoj kampanji za promociju filozofije brenda, „Umetnost inspiriše Tehnologiju, Tehnologija upotpunjuje Umetnost“.

Hamilton će u novoj kampanji podeliti sa publikom svoja razmišljanja o tome kako voditi moderan, sofisticiran život, šta ga motiviše da bude najbolji u svojoj oblasti i kako LG SIGNATURE oslikava njegov životni stil.

Ova saradnja slavi eleganciju i radost dobrog života, a Hamilton i LG SIGNATURE pokazuju da je za vrhunske rezultate potreban naporan rad i upornost.

Kao čovek koji poseduje mnoge talente, a ima oko za detalje i dizajn, Hamilton je oličenje veštine, stila i preciznosti.

Njegova uloga kao LG SIGNATURE ambasadora jeste da predstavi besprekorne performanse vrhunskih rešenja brenda za sofisticiran životni stil.

„Ono što me je prvo privuklo da učestvujem u ovom projektu je činjenica da je LG SIGNATURE brend koji se trudi da bude najbolji u svemu što radi,“ rekao je Hamilton, „Najsavremenija životna rešenja ovog brenda neprimetno kombinuju najnovije tehnologije i vrhunski dizajn za postizanje najboljeg u performansama, ne pristajući na drugo mesto.“

„Neumoran u svojoj potrazi za savršenstvom u svim oblastima, Luis Hamilton je oličenje svega za šta se LG SIGNATURE zalaže“, rekao je Kim Jin-hong, šef Globalnog marketinškog centra komapnije LG. „Luis predstavlja ambicioznu figuru koja odiše i umetnošću i tehnologijom, a uticajan je i u sportu i u modi. Neverovatno smo ponosni što je postao deo našeg tima.“

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde