Šestostruki šampion formule 1, Luis Hamilton, globalni je ambasador za LG SIGNATURE, vodeći premium brend kompanije LG za kućne aparate.

Hamilton će za početak biti glumac u novoj kampanji za promociju filozofije brenda, „Umetnost inspiriše Tehnologiju, Tehnologija upotpunjuje Umetnost“.

Hamilton će u novoj kampanji podeliti sa publikom svoja razmišljanja o tome kako voditi moderan, sofisticiran život, šta ga motiviše da bude najbolji u svojoj oblasti i kako LG SIGNATURE oslikava njegov životni stil.

Ova saradnja slavi eleganciju i radost dobrog života, a Hamilton i LG SIGNATURE pokazuju da je za vrhunske rezultate potreban naporan rad i upornost.

Kao čovek koji poseduje mnoge talente, a ima oko za detalje i dizajn, Hamilton je oličenje veštine, stila i preciznosti.

Njegova uloga kao LG SIGNATURE ambasadora jeste da predstavi besprekorne performanse vrhunskih rešenja brenda za sofisticiran životni stil.

„Ono što me je prvo privuklo da učestvujem u ovom projektu je činjenica da je LG SIGNATURE brend koji se trudi da bude najbolji u svemu što radi,“ rekao je Hamilton, „Najsavremenija životna rešenja ovog brenda neprimetno kombinuju najnovije tehnologije i vrhunski dizajn za postizanje najboljeg u performansama, ne pristajući na drugo mesto.“

„Neumoran u svojoj potrazi za savršenstvom u svim oblastima, Luis Hamilton je oličenje svega za šta se LG SIGNATURE zalaže“, rekao je Kim Jin-hong, šef Globalnog marketinškog centra komapnije LG. „Luis predstavlja ambicioznu figuru koja odiše i umetnošću i tehnologijom, a uticajan je i u sportu i u modi. Neverovatno smo ponosni što je postao deo našeg tima.“

Prethodni tekstSat koji vas nikada neće izneveriti
Sledeći tekstToyota u EU iznad proseka!

Leave a Reply