Tri Epson laserska projektora menjaju televizore

Ako vam velika crna ploča iliti televizor u vašoj dnevnoj sobi bode oči, onda biste možda trebali da razmislite o kupovini projektora.

Projektorska tehnologija je neverovatno napredovala u zadnje vreme i to više nisu one blede slike koje smo nekada sa mukom gledali.

A što se tiče projektora kao zamene za televizor, Epson je predstavio nekoliko takvih, koji će vas naterati da posegnete za novčanikom, a to su prvenstveno laserski projektori za pametno strimovanje Epson EpiqVision Ultra LS300, Epson EpiqVision Mini EF12 i laserski projektor Mini EF11.

Epson EpiqVision Ultra LS300 je model koji morate da uzmete ako imate dovoljno para.

On koristi naprednu tehnologiju ultrakratkog projektovanja koje vam omogućava da ga postavite nekoliko centimetara od zida i projektuje izuzetno svetlu, oštru sliku dijagonale do 120 inča.

Bilo koja ravna, bela površina vam je dovoljna, ali u slučaju da nemate tako nešto možete nabaviti i LS300 komplet koji uključuje Epson SilverFlex platno dijagonale 100 ili 120 inča koje odbija ambijentalno osvetljenje.

Ali kad malo bolje razmislite, zar to ne bi negiralo poentu nabavljanja projektora?

Modeli Epson EpiqVision Ultra LS300 kao i Epson EpiqVision Mini EF12 mogu da projektuju sliku do 120 inča i imaju Yamaha ozvučenje (sistem 2.1 na modelu LS300) kao i integrisani Android TV koji pruža pristup popularnim striming servisima (Hulu, HBO, Disney+ i YouTube).

Laserski projektor Mini EF11 nema sposobnost strimovanja, ali uvek možete da ga povežete na media plejer za strimovanje po vašem izboru.

Projektuje još veću sliku, do 150 inča.

Mini EF11 je takođe i najjeftiniji od tri nova modela i ima integrisani sistem ozvučenja sa dva zvučnika kao i Epson MicroLaser Array tehnologiju poput modela EF12.

Epson EpiqVision Ultra LS300 i Mini EF12 laserski projektori za pametno strimovanje i laserski projektor Mini EF11 biće dostupni po ceni od 1.999,99 dolara, 999,99 dolara, i 799,99 dolara, respektivno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde