Dosad se nije dogodilo da omiljena olovka korisnika serije Note, S Pen, dođe sa jednim uređajem iz serije S, ali ona u ovom trenutku predstavlja najbržu i najosetljiviju olovku ikada napravljenu. Uz S Pen, S22 Ultra postaje više od telefona. Preuzima karakteristike serije Note i stvara nove načine da korisnici budu kreativni i lako završe svoj posao.

Sa 70% manjim kašnjenjem moguće je prirodnije pisanje i crtanje na ekranu S22 Ultra telefona, kao i inovativnije istraživanje aplikacija.

Probudite PikaSa u sebi

S Pen olovka prati sve promene, kako u načinu komunikacije tako i u razvoju načina kreativnog izražavanja, a poboljšanom fluidnošću umetnicima je omogućeno realističnije i preciznije kreiranje neverovatnih umetničkih dela. Različiti nivoi osetljivosti na pritisak i prepoznavanje nagiba pružaju svu slobodu izražavanja na samom ekranu. Ekran za sveobuhvatno iskustvo modela Galaxy S22 Ultra, 6,8-inčni  Dynamic AMOLED 2X, prikazuje i najsitnije detalje jasnije nego ikada uz maksimalno osvetljenje od 1750 nita. Pored toga, Vision Booster tehnologija omogućava da ekran modela Galaxy S22 Ultra inteligentno prilagođava osvetljenje tokom dana kako biste svoj sadržaj kreirali i na jakom sunčevom svetlu.

Uz S Pen olovku nema kraja kreativnom izražavanju, ali ona je unela promene i na polju produktivnosti kako je donela nove, unapređene i poboljšane funkcije.

Granice produktivnosti na višem nivou

U poslednjih deset godina mnogobrojne funkcije S Pen olovke su poboljšane i ona je odavno prevazišla status dodatne opreme ili modnog detalja. Postala je neophodna. Najnovija verzija pruža korisnicima još bolje iskustvo korišćenja. Hvatanje beležaka na poslovnim sastancima učinilo je papir manje potrebnim. Naravno, uz olovku, potreban je i izdržljiv uređaj koji će ispratiti sve zahteve modernog, ubrzanog načina života, a Galaxy S22 Ultra poseduje takve osobine.

Napravljen je za najproduktivnije radne dane. S22 Ultra je deo prve Galaxy S serije opremljene najnovijim 4nm procesorom za najnapredniju obradu podataka uz pomoć vestačke inteligencije i mehaničkog učenja. Takođe ima Wi-Fi 6E, koji je čak duplo brži od Wi-Fi 6. To znači da možete da uživate u neprikosnovenim performansama na svim aplikacijama koje najviše koristite u poslu. Sve to omogućava snažna baterija Galaxy S22 Ultra, koja vam daje više od celog dana korišćenja uz jedno kompletno punjenje. Ovaj uređaj, takođe, podržava superbrzo punjenje od 45W, tako da možete nastaviti sa radom nakon samo 10 minuta punjenja.

Profesionalno uređivanje fotografija i video snimaka

Uz Galaxy S22 Ultra moguće je praviti snimke kojima nije potrebna naknadna obrada – u bilo kojim uslovima osvetljenja. Napredne funkcije za fotografisanje i snimanje u noćnim uslovima koje su dostupne na svim uređajima porodice S22 vam omogućavaju stvaranje čistih, jasnih video snimaka i prednjom i zadnjom kamerom, bez obzira da li snimate tokom dana ili noću, a sa preciznom i osetljivom, S Pen olovkom omogućeno je profesionalno uređivanje video-snimaka koje je nekad bilo nezamislivo uraditi isključivo prstima. Najpametnija Samsung kamera omogućava zumiranje koje će dovesti korisnika čak 100x bliže akciji, a uz nove funkcije na bazi veštačke inteligencije kao što je Portrait mode, Galaxy S22 Ultra je napravljen tako da svaka fotografija izgleda profesionalno. Na zadnjoj strani ima ultraširoku kameru od 12 MP, široku od 108 MP i dve telefoto kamere od po 10 MP, dok prednja kamera ima 40 MP.

Često se kaže da je 21. vek vreme promena i fleksibilnosti i zato su nam potrebni uređaji koji mogu da prate našu fleksibilnost, a Galaxy S22 Ultra u sinergiji sa S Pen-om to i omogućuje. Za više informacija posetite i sajt: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Prethodni tekstAutomobil sa najvišom ocenom za bezbednost!
Sledeći tekstMercedes F1 bezbednosni i medicinski automobili za sezonu 2022

Leave a Reply