Suunto 5 Peak je najlaganiji GPS sportski sat koji je ova kompanija ikada napravila. Iako u nazivu ima Suunto 5, on zapravo uopšte ne liči na originalni Suunto 5 – to je zato što novi model nema glomazni GPS „nos“ koji ima prvi Suunto 5 model, što mu omogućava da ima generalno tanji dizajn. Sa masom od 39 g, on je 41% lakši od prvog Suunto 5 modela.

Uprkos tankom dizajnu, Suunto 5 Peak može dosta dugo da radi između dva punjenja. Baterija mu traje do 10 dana u Time režimu, što je dva dana kraće u odnosu na originalni Suunto 5. Kada govorimo o praćenju sportskih parametara, možete birati između tri režima baterije: Performance, za do 20 sati kontinuiranog korišćenja; Endurance, za do 40 sati korišćenja; i Tour, koji omogućava do 100 sati kontinuiranog korišćenja GPS-a.

Sa Suunto 5 Peak satom možete da koristite preko 80 sportskih režima. Tokom dana ovaj sat može da prati broj koraka koji ste napravili, puls u mirovanju i tokom fizičkih aktivnosti, potrošnju kalorija, oporavak, kao i kvalitet i dužinu sna. Sat takođe dolazi sa Burner funkcijom koju je kompanija Suunto nedavno izbacila, a koja procenjuje koliko grama ugljenih hidrata i masti ste sagoreli tokom treninga.

U Suunto aplikaciji možete da pristupite toplotnim i 3D mapama ove kompanije. Iako nisu dostupne na samom Suunto 5 Peak uređaju, ove jedinstvene mape su i dalje jedan od najvećih razloga u korist kupovine Suunto sata.

Možete da birate između šest boja narukvice, uključujući tačkastu narukvicu koja je napravljena od recikliranih materijala.

CENA: $ 329.00

Prethodni tekstAudiovector R 8 Arreté zvučnik
Sledeći tekstStartap kompanija ByFusion pretvara plastiku u građevinske blokove

Leave a Reply