Canon Europe predstavio je PowerShot PX, mali, pametan i prijateljski fotoaparat koji automatski snima slike visokog kvaliteta u 11,7 MP i 60p Full HD video. Kao deo Canon-ove neprestane posvećenosti redefinisanju tehnologije snimanja, pametne funkcije modela PowerShot PX poput automatskog snimanja fotografija i video zapisa planirano je da ponovo osmisle način na koji porodice beleže uspomene.

Pomoću ovog pametnog aparata, porodice mogu da uživaju u trenutku, a da ga ipak zabeleže, bez potrebe da stoje iza objektiva.

Od porodičnih fotografa do ljubitelja gedžeta, ovaj novi intuitivni aparat uključuje pametne funkcionalnosti kako bi dokumentovao društvene događaje i svakodnevne uspomene. Uz automatsko beleženje i prioritetno snimanje, PowerShot PX predstavlja inovativan dodatak domu koji nadopunjuje aparate koje fotograf već ima i svetli je primer Canon-ovog tehnološkog algoritma i naprednih funkcionalnosti koje se stalno dodaju u njihovu liniju proizvoda.

Zahvaljujući jednostavnom, a opet prenosnom dizajnu, USB-C punjenju i ugrađenom Wi-Fi-ju – koji se povezuje na pametne uređaje – kompaktni PowerShot PX može da ide bilo kuda.

Pomoću inteligentnih funkcija prepoznavanja lica, PowerShot PX koristi automatsko pretraživanje subjekata kako bi voljene osobe držao u kadru i zabeležio fotografije koje bi inače mogle da budu propuštene.

Njegov raspon žižne daljine od 19-57 mm i fleksibilni zum objektiv koji može da se okreće i naginje pružaju široko vidno polje od 340˚ horizontalno i 110˚ vertikalno radi praćenja akcije.

Kontrolišite aparat ručno preko aplikacije, kako biste komponovali savršen snimak i zabeležili fotografije iz daljine, a sve to bez potrebe za trčanjem do uređaja i nazad kako biste ga proverili.

Porodice čak mogu i da prilagode postavke za automatsko snimanje, da postave objektiv tako da snima slike u njihovom stilu i da izaberu poznata lica u aplikaciji koja će imati veći prioritet prilikom snimanja.

PowerShot PX takođe može da se upotrebi i kao veb kamera pomoću korisničke aplikacije za PC veb kameru.

Prethodni tekstZlatni volan za SEAT CUPRA
Sledeći tekstDa li ste čuli za IKEA “Green Friday”

Leave a Reply