Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je danas zvanično predstavila Galaxy Z Fold2, treću generaciju svojih preklopnih pametnih telefona.

Ovaj uređaj donosi potpuno novo korisničko iskustvo ljubiteljima najsavremenijih tehnoloških rešenja u kombinaciji sa elegantnim dizajnom.
Uz veći spoljni i masivan glavni ekran, Galaxy Z Fold2 transformiše način na koji se doživljavaju i koriste pametni telefoni.

„Put ka novoj generaciji mobilnih telefona je uvek put originalnosti i inovacija“, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Model Galaxy Z Fold2 je rezultat analize komentara naših korisnika, jer smo želeli da budemo sigurni da ćemo im ponuditi hardverska unapređenja i inovacije softvera koji su im zaista neophodni. Dodatno osnaženi partnerstvima sa kompanijama Google i Microsoft, nastavljamo da posvećeno radimo na transformaciji korisničkog iskustva.“

Infinity-O spoljni ekran od 6.2 inča pruža neograničene mogućnosti korisnicima, tako da će biti moguće proveravati elektronsku poštu, pratiti uputstva ka odredištu, ili gledati omiljene video sadržaje bez potrebe da se uređaj otvara.

Kada se otklopi, masivni glavni ekran od 7.6 inča, sa maksimalno smanjenim ivicama i prednjom kamerom bez isečka na displeju, korisnicima pruža vrhunske mogućnosti za gejming, sa stopom osvežavanja ekrana od 120Hz.

Glavni ekran je napravljen od Ultra Thin Glass stakla koje pruža premijum doživljaj.

Hideaway Hinge šarka, koja se diskretno uklapa u kućište uređaja, glavni je element novog dizajna.

Šarku odlikuje specijalni CAM mehanizam koji omogućava da uređaj stoji samostalno, dok je za sigurnost prilikom preklapanja zadužena revolucionarna slim cutting tehnologija.

Galaxy Z Fold2 koristi i specijalnu tehnologiju čišćenja, koja odstranjuje čestice prašine iz prostora između kućišta i šarke.

Uz Flex mode, stvaranje i uređivanje sadržaja u realnom vremenu je lakše nego ikada.

Capture View Mode omogućava korisnicima da pogledaju fotografiju ili video koji su upravo snimili, dok je moguće pogledati i pet poslednjih snimaka u donjoj polovini glavnog ekrana, ali i prikaz izgleda budućeg snimka na gornjem delu ovog ekrana.

Uz režim Auto framing Galaxy Z Fold2 snima hands-free video tako da akter sve vreme bude u fokusu, čak i ako se pomera.
To omogućava veoma kvalitetne snimke plesnih pokreta ili treninga, bez potrebe da se uređaj drži u rukama.

Sada i fotograf i fotografisana osoba mogu da učestvuju u stvaranju snimka, čiji se preview vidi i na unutrašnjem i na spoljašnjem ekranu, zahvaljujući Dual Preview opciji.

Dodatno, zahvaljujući fleksibilnosti modela Galaxy Z Fold2, sada su mogući kvalitetni selfie snimci zadnjom kamerom, pri čemu spoljni ekran služi kao prikaz buduće fotografije.

Korisnici sada mogu da optimizuju i unaprede i vizuelni segment omiljenih aplikacija, uključujući Gmail, YouTube i Spotify.

Glavni ekran omogućava da se Office aplikacije iz Microsoft 365 paketa dožive kao na tabletu. Na primer, korisnik može da koristi Microsoft Outlook kao na tabletu, sa Inbox odeljkom na levoj strani i novim mejlovima na desnoj.

Takođe, može kreirati dokumenta u Microsoft Word, Excel i Power Point programima, uz toolbar poput onoga na kompjuteru.

Oslanjajući se na dugogodišnju tradiciju vrhunskog kvaliteta, Samsung iznova pomera granice inovativnosti i inženjeringa.

Modelom Galaxy Z Fold2 korisnici dobijaju uređaj sa celodnevnom baterijom od 4,500mAh u kombinaciji sa super brzim punjenjem što znači da ne moraju da brinu o tome da li će se uređaj isprazniti.

Novi Galaxy Z Fold2 biće dostupan od 18. septembra u mistično crnoj i mistično bronzanoj boji, na oko 40 tržišta sveta, uključujući i Srbiju.

Na domaćem tržištu će se prodavati po ceni od 244,990 RSD, dok će korisnici imati i mogućnost naručivanja u pretprodaji, od 01. septembra putem sajta https://www.samsung.com/rs/offer/trade-in-fold2.

Oni koji tokom porudžbine ostave napomenu da će prilikom kupovine dostaviti svoj stari mobilni telefon, dobiće popust na kupovinu modela Galaxy Z Fold2 u iznosu od 17.000 RSD.

Prethodni tekstJahta Lazzarini Xenos i Bugatti pride
Sledeći tekstSkuter za RONJENJE!

Leave a Reply