TCL je jedan od najvećih svetskih brendova u oblasti potrošačke elektronike i drugi najveći proizvođač televizora na svetu.

Opsežno znanje kompanije TCL u domenu proizvodnje, vertikalno integrisani lanac nabavke i najsavremenija fabrika ekrana čine kompaniju TCL Communication prvom svetskom kompanijom sa više brendova koja proizvodi zaokružen portfolio uređaja, uključujući smartfone, mobilne telefone, tablet uređaje, nosive uređaje, uređaje koji koriste mobilni internet i povezane kućne proizvode.

Kompanija TCL je vertikalno integrisana, što znači da oni proizvode skoro svaku komponentu svojih uređaja i kontrolišu ceo proizvodni proces.

To znači da, za razliku od svojih glavnih konkurenata, TCL može sam da proizvodi najskuplje delove mobilnih telefona, što omogućava ovom brendu da isporučuje najnovije tehnologije i najkvalitetnije proizvode po apsolutno najboljim cenama.

TCL 10 Pro – Ide skroz do ivice

Sa elegantnim Full HD+ zakrivljenim AMOLED ekranom, TCL 10 Pro, koji je poneo iF Design i Red Dot nagrade za 2020 godinu, predstavlja prvi TCL uređaj koji koristi zakrivljeni AMOLED ekran ove kompanije za još bogatije multimedijalno iskustvo, nudeći širok spektar boja i oštru rezoluciju slike.

Njegov zakrivljeni dizajn omogućava ekranu da „padne“ sa ivice i ostavi minimalno vidljivi okvir kućišta za impresivan odnos ekrana i kućišta.
Takođe imate i Edge Bar prečice za lak pristup aplikacijama pri rukovanju jednom rukom.

TCL 10 Pro takođe podržava i HDR10 Netflix tako da ne morate da propustite nijednu omiljenu seriju dok ste u pokretu.

TCL 10 Pro podiže stvari na viši nivo sa sertifikatom kompanije TÜV Rheinland za nizak nivo plavog svetla kako bi zaštitili vaše oči od štetnog plavog svetla, a da se pritom ne poremete boje, a tu je i Dark Mode koji ne samo da pomaže vašem vidu, već i produžava trajanje baterije.

Adaptive Tone tehnologija automatski prilagođava jačinu osvetljenja i podešava temperaturu boje da biste dobili najbolji doživljaj gledanja u svim uslovima.

Režim za čitanje nudi doživljaj kao da čitate sa papira i omogućava vam da odaberete neku od često upotrebljavanih aplikacija gde se ovaj režim automatski primenjuje pri startovanju.

Režim za odmaranje očiju (Eye Comfort Mode) smanjuje naprezanje očiju tako što uklanja 66 posto štetnog plavog svetla koje emituje ekran.

NXTVISION 64MP sistem sa četiri kamere koji radi na bazi veštačke inteligencije zabeležiće sve vaše najdivnije trenutke, bilo da je u pitanju noć ili dan.

Tehnologija za obradu slike u modelu TCL 10 Pro koju pokreće veštačka inteligencija proizvodi jasne fotografije i selfije bogate bojama čak i pri slabom osvetljenju.

Model 10 Pro ima četiri zadnje kamere, uključujući kameru visoke rezolucije od 64 MP, kameru ultraširokog ugla, makro senzor i video kameru za uslove slabog osvetljenja sa velikim pikselima od 2,9μm, kao i prednju kameru od 24 MP.

Pored toga, tu je i senzor za autofokus za pravljenje jasnih fotografija noću.

Velika baterija kapaciteta 4500 mAh sa tehnologijom brzog punjenja 9V2A QC 3.0 i obrnutim punjenjem bilo gde i bilo kad.

Baterija na modelu TCL 10 Pro može da se napuni od 0-50% za nekih 30 minuta tako da možete vrlo brzo da budete spremni za polazak.

Sa 100% baterije uživaćete u 28 sati razgovora. Sa tehnologijom za obrnuto punjenje dok ste u pokretu (On-The-Go), možete da koristite vaš telefon da napunite druge uređaje pomoću pratećeg kabla ili možete da povežete TCL 10 Pro na eksterni uređaj.

Premijum elegancija i zadivljujući dizajn

Sofisticirani zakrivljeni dizajn modela TCL 10 Pro može da se pohvali odličnom završnom obradom, matiranom i sjajnom površinom kao i metalnim okvirom koji mu daje prelep izgled.

Moćna kamera krije se ispod izdržljivog parčeta stakla koje telefonu daje glatku površinu.

Izgled ovog telefona je legendaran, sa savršeno organizovanim simetričnim detaljima. Boje na raspolaganju za model TCL 10 Pro su Ember Gray i Mist Green.

Prethodni tekstFernando Alonso testirao novu Toyotu Hilux 2020.
Sledeći tekstDeca su tokom pandemije provela manje vremena igrajući igrice na računaru

Leave a Reply