XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne uređaje za igrače, profesionalne e-sportiste i tech entuzijaste, predstavlja gejming slušalice sa mikrofonom XPG PRECOG ANALOG.

Slušalice sa mikrofonom XPG PRECOG ANALOG, sa hibridnim elektrostatičko-dinamičkim drajverima i ergonomskim jastučićima za uši prekrivenim koži ugodnom tkaninom, kao i sertifikatom „Hi-Res Audio“, namenjene su postizanju izuzetnog kvaliteta zvuka i udobnosti pri dugom nošenju.

Ove slušalice prati odvojivi mikrofon, tako da ih je moguće dodatno prilagoditi kupovinom dodatne opreme.

Elektrostatički drajveri ovih slušalica nude oštar i jasan zvuk visoke frekvencije.

Njihove lagane membrane generišu zvuk na celoj svojoj površini i nude brzo vreme odziva.

S druge strane, dinamičke zvučničke jedinice nude dubok bas i dobar zvuk niske frekvencije.

Sve to kombinuje se u slušalice sa mikrofonom koje pokrivaju visoke frekvencije bez žrtvovanja basa, nude kvalitet zvuka punog tela koji će učiniti da se slušaoci u potpunosti užive u muzičku podlogu igre.

Slušalice XPG PRECOG ANALOG sa sertifikatom „Hi-Res Audio“ nude fantastičan frekvencijski odziv od 5 – 50.000 Hz i donose unapređen kvalitet zvuka za veći nivo uživljavanja tokom igranja.

Korisnici mogu u potpunosti uživati u vrhunskom zvuku sadržaja u uobičajenim kompresovanim audioformatima, ali i formatima FLAC/ALAC, AIFF ili MQA.

XPG-ovi patentirani PRO PLAYER BREATHABLE EAR CUSHIONS presvučeni su prozračnom tkaninom ugodnom na dodir radi povećane udobnosti.

Deo koji ide na uši blago je nagnut kako bi prirodno prijanjao, a da pritom ne pritiska glavu korisnika, čak i u slučaju da on nosi naočare.

Jastučići za uši predstavljaju i izvanrednu zvučnu izolaciju koja sprečava prodor ambijentalnog zvuka.

Ove slušalice prati i krajnje osetljiv mikrofon koji smanjuje interferenciju između frekvencijskih raspona i nudi čist i jasan zvuk.
Mikrofon i 3,5-milimetarski kabl mogu se odvojiti radi lakšeg prenošenja i skladištenja.

Prethodni tekstKompletirajte sliku i zvuk
Sledeći tekstSuzuki DF350A – Novi Suzuki DF350A vanbrodski motor postavlja visoke standarde

Leave a Reply