Početna Home IFA 2019: Pametni danas, pametni sutra

IFA 2019: Pametni danas, pametni sutra

Kupci Bosch uređaja su savršeno opremljeni za budućnost sa Home Connect aplikacijom, sa još više povezanih kućnih uređaja i novim, digitalnim servisima

ATV & NAUTICA 2020

Kućni uređaji kompanije Bosch koji su povezani preko Home Connect aplikacije čine svakodnevni život jednostavnijim u sve više domaćinstava.

Iskustva i povratne informacije koje su u kompaniji Bosch prikupili od korisnika su iskorišćena da se dodatno razvije ova aplikacija, koja će biti dostupna krajem godine.

ATV & NAUTICA 2020

Bosch kućni uređaji sa Home Connect aplikcaijom sada nude još više opcija koje su savršeno prilagođene potrebama potrošača, a ponuda povezanih kućnih uređaja kompanije Bosch nastavlja da se proširuje.

Istovremeno, napredne senzorske tehnologije, virtuelni asistent i funkcije koje se fokusiraju na korisnika garantuju savršene rezultate u kuhinji – bilo da kuvate, pržite ili pečete.

Zajedno sa veštačkom inteligencijom, komunikacijom između uređaja i tehnologijom pametnih kamera sve veći broj pojednostavljenih funkcija i poboljšanja stiže do domova širom sveta.

Leave a Reply