Kada treba da izbaci nove zvučnike, Klipsch voli da crpi inspiraciju iz svoje duge istorije a ništa drugačije nije bilo ni sa sistemom multimedijalnih zvučnika ProMedia Heritage 2.1. Ovi zvučnici i sabvufer prekriveni su tkaninom i dizajnirani su da podsećaju na Heresy zvučnike iz 70-ih godina prošlog veka, a pored toga dolaze i sa maksimalnom snagom od 220 vati.

To je dovoljna snaga da cela soba odzvanja, bilo da slušate muziku, gledate filmove ili igrate igrice.

U setu se nalaze dva stereo satelita i sabvufer. U kompaniji Klipsch kažu da su osmislili ProMedia Heritage 2.1 sistem multimedijalnih zvučnika tako da može da radi sa skoro svakim analognim ili digitalnim ulazom, ali kompaktna forma sistema je svakako najpogodnija za korišćenje sa desktop kompjuterom.

Set dolazi sa dva analogna stereo RCA ulaza, jednim USB-A ulazom za digitalni zvuk kao i Bluetooth konekcijom za strimovanje muzike i drugih audio sadržaja sa bilo kog Bluetooth uređaja.

Kabel za napajanje se povezuje sa glavnim zvučnikom satelitom. Svaki zvučnik ima snagu od 35 W, kao i visokofrekventni drajver od 1 inča iza vlasničkog Tractrix roga kompanije Klipsch a pored njih tu je i vufer od 3 inča za frekvencije srednjeg opsega.

Sabvufer koji emituje zvuk ka napred ima 100 W snage i koristi veliki drajver od 8 inča i bas refleks cev pozadi.

Zvučnici su montirani na postolja pod uglom kako bi zvuk emitovali nagore, zbog čega su podobni za različite upotrebe. Materijali koje je Klipsch prosledio medijima pokazuju kako sistem poboljšava zvuk televizora kao alternativa soundbar zvučniku. U kompaniji takođe kažu da su zvučnici odlični za gejmere i kao hi-fi sistem koji zauzima malo prostora u paru sa gramofonom.

ProMedia Heritage 2.1. sistem je dostupan u crnoj i orah boji. Svaki zvučnik ima mrežicu presvučenu tkaninom kao i ostali Heritage proizvodi ovog brenda.

Sa zvučnicima se dobija i daljinski, AAA baterije i kabel 3,5mm-u-RCA. Klipsch kaže da se unapređeni sistem prodaje ekskluzivno na sajtu Klipsch.com po ceni od 349$.

Prethodni tekstNove mogućnosti korišćenja digitalnog ključa za automobile
Sledeći tekstSennheiser bubice Momentum True Wireless 3 žele da postave nove standarde po pitanju kvaliteta zvuka

Leave a Reply