Pri testiranju Samsung Bespoke Jet smo imali jedno od najboljih iskustvava prilikom testiranja usisivača bilo koje vrste. Bespoke Jet ne samo da usisava prašinu, prljavštinu i dlake, već takođe i pere tvrde podove pa čak i uklanja tvrdokorne fleke, jer možete da ih poprskate vodom kako biste ih prvo omekšali. Nakon što završite, sve što treba da uradite je da pritisnete dugme kako biste ispraznili posudu za prašinu i sva prikupljena prljavština bude izvučena za sekundu-dve. U Samsungu su definitivno dobro osmislili ceo dizajn i funkcionalnost Bespoke Jet usisivača.

Bespoke Jet ima odličnu sukciju kao usisivač, a obavlja i vrlo dobar posao kao čistač podova. On može i da čisti metlicama, što je funkcionalnost za koju niko nije mislio da je neophodna, dok se nije pojavila. Ukratko: to je moćan usisivač, naročito kada uključite dva najjača režima, sam se čisti i svestran je… a takođe ima i vrlo konkurentnu cenu, što ga čini jednim od najboljih usisivača do sada.

Model Bespoke Jet ima jedan glavni adut, a to je multifunkcionalna stanica za čišćenje. Ona ima i ulogu baze za punjenje, sa prostorom za glavu usisivača koja je prikačena na teleskopsku cev. Vi morate jedino da povedete računa da je cev uvučena kako bi stala u stanicu.

Sve kontrole koje vam trebaju su na dohvat vašeg palca kada držite štap usisivača, a digitalni ekran je jasan i oštar. Pored „power“ dugmeta tu su još samo „plus“ i „minus“ dugići preko kojih se podešava snaga/jačina usisavanja, a kada su prikačeni rezervoar s vodom i prskalica, „plus“ dugme se koristi za prskanje vode.

Postoje četiri režima sukcije – Min, Mid, Max i Jet – i najviše ćete koristiti Mid režim za redovno čišćenje. Da biste očistili tepihe u ovom režimu, potrebno je da pređete par puta preko njih, ali moramo pohvaliti Jet režim. Taj režim ima najsnažniju sukciju ikada viđenu na jednom usisivaču do sada, što je dokazano na testu sa vrlo čupavim prljavim tepihom koji je očišćen jednim prelaskom.

Koliko god to impresivno zvučalo, korišćenje Bespoke Jet usisivača na najjačem režimu sukcije ograničava bateriju na svega osam minuta. Ali opet, samo jedan prelazak znači da ćete čišćenje završiti brže, pa za tih osam minuta može dosta da se obavi. Na testiranju ovog modela korišćene su dve baterije, tako da su testeri maksimalno eksploatisali režime Max i Jet za usisavanje. Istini za volju, režim Mid, koji je podrazumevana opcija kada uključite usisivač, je takođe vrlo sposoban i savršen je za svakodnevna usisavanja.

Svaka baterija koja dolazi sa Bespoke Jet usisivačem nudi maksimalnih 60 minuta usisavanja i oko 80 minuta čišćenja. Imajte u vidu tih maksimalnih 60 minuta podrazumeva da koristite nemotorizovane alate kao što su kombinovani produžeci ili nastavak za uglove. U zavisnosti od režima sukcije, imaćete maksimalno 42 minuta korišćenja ako koristite motorizovanu glavu za čišćenje. I to 42 minuta na Min režimu snage, a to pada na 24 minuta u Mid režimu, 14 minuta u Max režimu i svega 8 minuta u Jet podešavanju.

Kada se baterija istroši, mašina se isključuje. Od tog trenutka potrebno je oko tri i po sata da se napuni od nule do vrha.

Samsung Bespoke Jet SPEC:
Maksimalna snaga usisavanja: 210W
Maksimalno vreme rada: 60 minuta
Glavna četka: Jet Dual Brush; Slim Action Brush
Nčin punjenja: Sve-u-jednom Clean Station sa postoljem za dodatnu opremu
Teleskopska cev: da
Tip ekrana: LCD
Težina (neto): 1,44 kg
Filtracija: 99.999%

Više informacija na vebsajtu Samsung Srbija

OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstJEANNEAU DB/43 – Više od očekivanog
Sledeći tekstSEA RAY 250 SDX OB – Nagrade za najbolji motorni brod 2021. godine
nova-pravila-za-odrzavanje-cistoce-stanaBespoke Jet menja navike i način na koji ćete ubuduće usisavati. Bićete zadovoljni!

Leave a Reply