Kompanija Kohler je predstavila novi pametni must-have dodatak za kupatilo u naučno-fantastičnom fazonu, sa kojim ćete pritom smanjiti potrošnju vode za 40%. Glave tuša uglavnom imaju protok od 11,5 litara vode po minutu, međutim, Statement VES glava tuša je drugačija.

Ovaj elegantni komad kupatilske opreme ima mogućnost smanjenja protoka do 1,9 litara po minuti – što znači da možete da smanjite potrošnju vode za 40%.

Na prvi pogled pomislićete da je ova glava tuša došla iz nekog svemirskog doba, s obzirom na njen futuristički dizajn.

Ona je pionir u svetu kupatilske opreme – sa održivim atributima i elegantnim dizajnom koji će se isticati u svakom savremenom prostoru. Međutim, pored dobrog izgleda i ekoloških kvaliteta, ova glava tuša će vam takođe uštedeti novac koji trošite na račune.

Ako koristite manje vode (u ovom slučaju 40% manje) možete potencijalno smanjiti račun za struju jer ćete trošiti manje energije na zagrevanje vode.

Ovde dolazimo do generalnog razmišljanja da možete da smanjite račun za vodu tako što ćete se kraće tuširati, što je releventno u ovom slučaju, jer ćete sa Statement VES glavom tuša koristiti manje vode a da pritom ne morate da skratite vreme tuširanja.

Prethodni tekstNezaustavljivi CUPRA impuls
Sledeći tekstAutomobili koji su se najbolje pokazali na Euro NCAP testu tokom 2021. godine

Leave a Reply