Početna Home QLED + HBO GO = Uživanje u filmovima

QLED + HBO GO = Uživanje u filmovima

U prva četiri meseca 2020. godine gledanost televizije u Srbiji porasla je za čak 40 odsto. Veliki rast zabeležen je i na svetskom nivou.

Međutim, kao pravi hit među televizijskim gledaocima pokazali su se striming servisi, a jedna od najpopularnijih platformi za strimovanje, koja ima prevod za sve serije i filmove, je HBO GO.

Kako bi svojim korisnicima omogućila da uživaju u omiljenom sadržaju kada god žele, kompanija Samsung je spremila posebnu pogodnost.

q

Počevši od 1. maja, pa sve do 30. juna, kupci Samsung QLED televizora iz 2019. ili 2020. godine dobijaju priliku da uz HBO GO uživaju u najboljim serijama i filmovima do 12 meseci na poklon.

Uz televizor koji odaberu i vrhunsku Samsung QLED tehnologiju koja boje, tonove i pokrete na ekranu prikazuje na verodostojan način, korisnici će moći da uživaju u poznatim HBO serijama poput Zapadnog sveta, Pravog detektiva ili Igre prestola.

Visoka rezolucija QLED modela i širok izbor dimenzija u skladu sa potrebama korisnika, čine gledanje svih vrsta sadržaja pravim uživanjem.

U zavisnosti od toga koji model televizora odaberu, korisnici dobijaju vaučer za HBO GO uslugu u trajanju od šest, devet ili 12 meseci.
Kako bi kupac iskoristio vaučer, potrebno je da registruje svoju kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa.

Nakon aktivacije vaučera, korisniku preostaje da uživa u izboru više od 300 serija i 850 filmova dostupnih na HBO GO servisu.

Za više informacija posetite https://www.samsung.com/rs/offer/hbo-go-promo/.

q

Leave a Reply