Početna Home Sportska takmičenja na QLED ekranima

Sportska takmičenja na QLED ekranima

Kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje”, morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na ugao gledanja, koji treba da zauzima 40 odsto vidnog polja. Takođe, tu treba uračunati i udaljenost između fotelje i televizora.

Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze sa velikim ekranima u neverovatnoj 4K i 8K rezoluciji, koji će pružiti osećaj kao da ste na tribinama uživo.

Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira količinu svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu, možete biti sigurni da vam nijedan trenutak neće promaći dok bodrite svoj tim.

Upravo ova karakteristika omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu.
Za još naprednije vizuelne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor koji pokreće veštačka inteligencija.

Inovativni Neo Quantum procesor optimizuje prikaz prilagođavajući se sportskom sadržaju na ekranu, za besprekornu i glatku sliku visoke stabilnosti.
Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijardu preciznih nijansi, te stopostotni volumen boje koji uz pomoć Quantum.

Sportski trenuci uvek su puni adrenalina i brzine, zbog čega ćete uvek imati maksimalno glatki prenos najvažnijih delova utakmice, zahvaljujući brzini osvežavanja od 120 Hz.

A da oči ne postanu teške i umorne, tu je „Eye Care“ sertifikat koji poseduju Neo QLED televizori.
On se ne odnosi samo na izvrsni kvalitet slike, već i na brigu o korisnicima, jer je siguran i nežan za ljudsko oko.

SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas.

Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reprodukuje na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha da analizira buku iz okoline, te u skladu sa njom pojačava glasove na ekranu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama.

Iskoristite promotivnu ponudu gde uz kupovinu Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produženu garanciju u trajanju od pet godina do 30. juna 2021. Takođe, Samsung uoči velikog fudbalskog takmičenja ima akciju na velike 75’’ i 85’’ ekrane, koja traje sve do 11. jula 2021. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD televizore na poklon se dobija i soundbar zvučnik nakon registracije kupovine na ce.promotion@samsung.com.Prethodni članakBrazilski malver u usponu
Sledeći članakGTA legenda na ulicama

Leave a Reply