Početna Događaji CES 2019 Vaš sledeći TV bi mogao da bude džinovski HP Omen X Emperium...

Vaš sledeći TV bi mogao da bude džinovski HP Omen X Emperium gejmerski PC monitor

Ovo je ludački uređaj koji spaja gejmerski PC i dnevnu sobu.

blank
ATV & NAUTICA ATV

U Las Vegasu se u svemu preteruje, pa je onda i prikladno da ekrani i televizori predstavljeni na CES 2019 sajmu budu jednako ekstravagantni kao i glavni gradski bulevar. Bilo da je u pitanju TV koji može da se srola ili ogromni ekran sa 8K rezolucijom, budućnost televizora će se izgleda vrteti oko ludih trikova koje možete pokazivati gostima na zabavi, i oko naprednih, ali trenutno pomalo besmislenih, poboljšanja u rezoluciji.

Stoga, ako ništa nije zabranjeno u borbi za dnevnu sobu budućnosti… šta kažete na to da zamenite svoj televizor džinovskim, pomalo ludačkim, kompjuterskim monitorom?

ATV & NAUTICA ATV

HP se nada da ćete to uraditi sa monitorom Omen X Emperium, koji je jednako poželjan koliko je i neshvatljiv. Da li bi ovaj monitor mogao da zasluži svečano mesto u vašoj dnevnoj sobi? Gledajući njegove specifikacije, možda bi i trebao.

Omen X Emperium je čudovište od 65 inča, sa jednako čudovišnom cenom. Koštaće vas ogromnih 4.999 dolara, ali to je sića za istinske filmofile koji žele premijum televizor. Iako jeste neuobičajen, on nudi dovoljno toga da možda filmofile odvuče od oprobanih članova LG, Samsung i Sony kućnih bioskopa.

Leave a Reply