Ograničena serija od 33 komada predstavlja sivi i narandžasti osvrt – u Bamford stilu – na 33-godišnju vezu brenda Chopard i legendarne italijanske drumske trke.
Bamford koji je sa svojih 40 godina dve decenije mlađ od Šefelea, je neprikosnoveni kralj personalizacije satova.

On je izgradio ime personalizujući Rolex satove – bez odobrenja kompanije – ali kvalitet konačnog proizvoda koji je isporučio Bamford Watch Department i entuzijazam među ljudima koji se stvorio u vezi sa tim satovima bio je takav da su brendovi počeli da ga shvataju ozbiljno.

On je danas, makar što se njega tiče, jedini ovlašćeni agent za personalizaciju niza brendova među kojima su i TAG Heuer, Bulgai i Franck Muller.

Ovaj hronograf ima dobro poznato kućište prečnika 42 mm od nerđajućeg čelika.

Njegov hronograf sa tri brojača i estetika u stilu vintidž instrument tabli je centralna tema koja se proteže kroz Chopard Mille Miglia kolekciju još od njenog nastanka 1988. godine.

Jednako prepoznatljiv, mada ne na na ovoj paleti, je Bamfordov pogled na tu formu. Kućište je presvučeno tamno-sivim DLC premazom, brojčanik i gumena narukvica sa kordura efektom su takođe u tamno-sivoj boji, a onda imate i živahne narandžaste detalje gde god da vam pogled krene.

Rezultat nije samo lep, čitljiv sat, već taj stoički, nekomplikovani izgled koji krasi Chopard Mille Miglia modele sada ima zaraznu dozu harizme.

Siva boja je inspirisana satom koji je nosio Rajan Rejnolds u filmu 6 Underground, pozivajući se na monohromatski Chopard Mille Miglia koji je Rejnolds nosio u Netfliksovom trileru koji je režirao Majk Bej. To je film u kom ništa nikada ne prestaje.

CENA: $ 7,970
Prethodni tekstTEST: Renault Talisman – Zatezenje bora za najveću Renault limuzinu
Sledeći tekstTEST: Klipsch T5 II prave bežične ANC bubice koje imaju Dirac HD za još bolji zvuk

Leave a Reply