Sedam godina BMW i3 igra ulogu ambasadora uživanja u električnoj vožnji, održivosti i pametnoj povezanosti u urbanim sredinama.

Ove osobine su ga učinile najprodavanijim električnim automobilom na svetu u segmentu kompaktnih premijum modela.

Sada je BMW grupa na ovogodišnji CES sajam u Las Vegasu donela BMW i3 Urban Suite, predstavivši doživljaj mobilnosti krojen u potpunosti prema specifičnim potrebama putnika.

Da bi se ovo postiglo, standardni BMW i3 je doživeo potpunu transformaciju (samo su vozačevo sedište i komandna tabla ostali nepromenjeni) pa enterijer u ovom automobilu sada pruža opušteni sećaj kao da se nalazite u butik hotelu.

Cilj je bio da se napravi primamljiv prostor u kom će se putnik osećati veoma prijatno tokom vožnje – savršeno mesto za odmor, uživanje u zabavnim sadržajima unutar automobila ili mesto gde možete da se fokusirate na posao u opuštenom okruženju.

Ovo je postignuto dodavanjem, između ostalih stvari, velikog udobnog sedišta sa naslonom za noge, ekranom koji se spušta sa plafona i privatnom zvučnom zonom.

BMW i3 Urban Suite takođe predstavlja logičan korak napred u nastojanju BMW grupe da kreira održivu mobilnost.

Ovo vozilo je zasnovano na holističkom pristupu odgovornog korišćenja resursa, koji obuhvata pogonski sklop sa nultom emisijom štetnih gasova, pažljivo odabrane materijale i proizvodni proces.

Tako imate spoj tkanine od recikliranih materijala, sertifikovanog drveta i kože obojene prirodnim sastojcima iz listova masline, dok su podnice napravljene od materijala koji se mogu ponovo reciklirati, u skladu sa principima cirkularne ekonomije.

Prethodni tekstHuawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji
Sledeći tekstOLED televizori koji ispunjavaju snove svih ljubitelja filmova, sporta i gejminga

Leave a Reply