Početna Lifestyle DOBRO DOŠLI NA X-LINE

DOBRO DOŠLI NA X-LINE

X-Line je potpuno novi koncept zasnovan na novim trendovima na tržištu. X-Line predstavlja plutajuće ostrvo, kao način da pobegnete od užurbanog života.

Suština ove linije je porodični jahting. Sve je podređeno grupnom uživanju.

Poenta je da ljudi borave u okruženju koje se prostire i unutra i napolju.

Izbegnuto je razdvajanje života unutra i života na otvorenom.

Napolju ima mnogo prostora, vrlo pametna integracija prostora i jednostavno cirkulisanje omogućavaju ljudima da budu povezani sa vodom i sa prostorima na gornjem nivou i unutra.

Po pitanju dokazanog dizajna, X-Line porodica naravno stavlja akcenat na upravljivost, funkcionalnost i jednostavnost korišćenja.

To je kao da imate sopstvenu vilu, svoj lični apartman na vodi, onaj sa najboljim pogledom i definitivno sa najviše privatnosti.

Ovo je koncept gde su prednja i gornja paluba međusobno povezane i formiraju jedan veliki prostor za druženje, te pruža lako cirkulisanje dole do krmene platforme i do šanka.

„Infinity“ kokpit omogućava ljudima koji su unutra da vide more i da vide iza broda.

Posebno se vodilo računa o odabiru materijala i završne obrade kao i novim dizajnerskim karakteristikama koje će definisati novu X-Line porodicu.

Tako da, uzevši u obzir nerđajući čelik, selekciju mekih materijala za nameštaj i raspored prostora u unutrašnjosti koji omogućava modifikacije koje odgovaraju različitim tržištima, ovde se radi o sasvim jedinstvenom pristupu brodogradnji.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Leave a Reply