Početna Lifestyle IWC Schaffhausen i Solaris Yachts sklopile novo partnerstvo

IWC Schaffhausen i Solaris Yachts sklopile novo partnerstvo

IWC Schaffhausen i Solaris Yachts objavile su svoje novo partnerstvo na manifestaciji boot Düsseldorf 2020, najvećem sajmu brodova i vodenih sportova na svetu. Švajcarski proizvođač satova i italijanski brend luksuznih jahti dele ljubav prema izvanrednom dizajnu i vrhunskom majstorstvu, a obe kompanije su vođene vrednostima kvaliteta, performansi i dugovečnosti.

blank
ATV & NAUTICA 2020

Solaris Yachts predstavlja oličenje sportskih karakteristika i elegancije jedrenja.
Sedište kompanije nalazi se u gradu Akvileja na obali Venecijanske lagune, a kompanija se još od 1970. godine bavi konstrukcijom krstarećih jahti najvišeg kvaliteta.

Njihove jahte karakteriše izuzetan dizajn i vrhunske performanse jedrenja, i zato one postavljaju nove standarde za sportsko-rekreativne jahte.
U kompaniji Solaris kombinuju visokotehnološka rešenja poput kompozitnih materijala od ugljeničnih i staklenih vlakana sa tradicionalnom, proverenom brodogradnjom.

Ova italijanska kompanija takođe ispunjava i najekstrevagantnije zahteve po pitanju enterijera, sa impresivnim kabinama koje do najsitnijih detalja krasi savršena, najkvalitetnija majstorska izrada i prefinjena drvenarija.

Klijenti kompanije Solaris već mnogo godina imaju priliku da nabave posebno izdanje IWC časovnika.

blank

Ali sa ovim novim partnerstvom, sada postoji i opcija da se same jahte opreme meteorološkim instrumentima u klasičnom stilu brenda IWC.
Barometre, higrometre, termometre i zidne satove krase isti, karakteristični dizajnerski elementi koji se redovno sreću na mnogim brojčanicima IWC satova.

IZVRSNOST PRAVLJENJA JAHTI JOŠ OD 1974. GODINE

Ova priča je počela 70-ih godina u Akvileji, na obalama Venecijanske lagune, gde su prvo Rimljani a potom i Mletačka republika ostavili veoma vredno pomorsko nasleđe koje je preuzela kompanija Solaris Yachts koja proizodi jahtu Solaris.

Sa ukupnom površinom od 26.000 m2, uključujući 6.000 m2 zatvorenog prostora, pored izgradnje unikatnih jahti, u ovom brodogradilištu renoviraju i obnavljaju jahte do 30 metara.

Sa četrdeset godina temeljnog iskustva u brodogradnji i renoviranju, kao i jedinstvenim znanjem, tehničko odeljenje i vešti radnici kompanije Solaris dizajniraju i grade superiorne krstareće jahte, kombinujući tehnologiju i čvrstoću sa tradicionalnom izradom jedinstvenih drvenih enterijera.

blank

Za brodogradilište Solaris Yachts 2018. godine započela je nova era. Istorijsko sedište u Akvileji je prošireno kako bi obezbedila proizvodnja svake nove Solaris jahte prema optimalnim standardima.

Zahvaljujući toj ekspanziji i logističkoj reorganizaciji, proizvodni proces je postao još efikasniji.
Sa modernijim i funkcionalnijim radnim okruženjem, sada je moguće starati se o brodovima tokom izgradnje, sve do najsitnijih detalja.

Leave a Reply