Početna AUTOMOBILI Lamborghini predstavlja svoju prvu kolekcionarsku digitalnu markicu, posvećenu modelu Huracán EVO RWD...

Lamborghini predstavlja svoju prvu kolekcionarsku digitalnu markicu, posvećenu modelu Huracán EVO RWD Spyder

blank
ATV & NAUTICA ATV

Kompanija Lamborghini u saradnji sa kompanijom Bitstamps izbacuje digitalnu markicu preko aplikacije dizajnirane za kreiranje i sakupljanje digitalnih markica.

Prva saradnja je posvećena modelu Huracán EVO RWD Spyder, koji je Lamborghini predstavio početkom maja 2020. godine, nakon što je fabrika ponovo počela da radi nakon zatvaranja izazvanog pandemijom virusa COVID-19.

ATV & NAUTICA 2020

Ova markica je deo tematske serije posvećene istoriji kompanije iz italijanske komune Sant’Agata Bolognese i preko 20 njihovih najlegendarnijih automobila: kolekcija Automobili Lamborghini.

blank

Markica modela Huracán EVO RWD Spyder je dostupna preko Bitstamps aplikacije i biće izdata u ograničenoj seriji od 20.000 komada.

Svaka markica predstavlja „pojedinačni“ digitalni objekat: za njenu istoriju i jedinstvenost garantuje blockchain tehnologija.
Markica se može kupiti, staviti u kolekciju ili prodati isto kao i papirna markica.

U svom kolekcionarskom albumu, ljubitelji brenda Lamborghini će moći da se dive svojim markicama, provere kako im napreduje kolekcija ili bace pogled na markice koje im nedostaju, odluče da li da ih poklone u vidu e-kartice ili ih prodaju na berzi koja će se otvoriti u sledećih par meseci.

blank

Bitstamps aplikaciju možete preuzeti u prodavnicama Google Play StoreApple App Store i na adresi Bitstamps app.

Leave a Reply