Kompanija Lamborghini u saradnji sa kompanijom Bitstamps izbacuje digitalnu markicu preko aplikacije dizajnirane za kreiranje i sakupljanje digitalnih markica.

Prva saradnja je posvećena modelu Huracán EVO RWD Spyder, koji je Lamborghini predstavio početkom maja 2020. godine, nakon što je fabrika ponovo počela da radi nakon zatvaranja izazvanog pandemijom virusa COVID-19.

Ova markica je deo tematske serije posvećene istoriji kompanije iz italijanske komune Sant’Agata Bolognese i preko 20 njihovih najlegendarnijih automobila: kolekcija Automobili Lamborghini.

Markica modela Huracán EVO RWD Spyder je dostupna preko Bitstamps aplikacije i biće izdata u ograničenoj seriji od 20.000 komada.

Svaka markica predstavlja „pojedinačni“ digitalni objekat: za njenu istoriju i jedinstvenost garantuje blockchain tehnologija.
Markica se može kupiti, staviti u kolekciju ili prodati isto kao i papirna markica.

U svom kolekcionarskom albumu, ljubitelji brenda Lamborghini će moći da se dive svojim markicama, provere kako im napreduje kolekcija ili bace pogled na markice koje im nedostaju, odluče da li da ih poklone u vidu e-kartice ili ih prodaju na berzi koja će se otvoriti u sledećih par meseci.

Bitstamps aplikaciju možete preuzeti u prodavnicama Google Play StoreApple App Store i na adresi Bitstamps app.

Prethodni tekstGejming preporuke za sve uzraste
Sledeći tekstTOP 5: Aplikacija za roditeljsku kontrolu koje će vam pomoći da nadgledate kako vaše dete koristi internet

Leave a Reply