Početna AUTOMOBILI Mercedes-AMG A45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+

Mercedes-AMG A45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+

ATV & NAUTICA 2020

blank

Enterijer

ATV & NAUTICA ATV

Sa svojim sportskim karakteristikama i MBUX infotainment sistemom, visokokvalitetni enterijer stvara blisku, ličnu povezanost između čoveka i mašine.
Vozač i suvozač se nalaze u aktivnom položaju u profilisanim sportskim sedištima sa čvrstim bočnim osloncem.

Standardna presvlaka u kombinaciji veštačke crne ARTICO kože i DINAMICA mikrofibera je bezvremenska i stvara tipičan AMG doživljaj.
Šema boja je naglašena crvenim sigurnosnim pojasevima i osloncem za podršku kontrolne ploče u crnoj DINAMICA microfiber boji sa crvenim obrubom.
Hromirani ventilacioni otvori su takođe nadograđeni sa crvenim prstenom. Kao alternativa, na raspolaganju je presvalaka u ARTICO veštačkoj koži u neva sivoj/crnoj boji.

Novi modeli A 45 S i CLA 45 S idu čak i korak dalje: žuta boja u unutrašnjosti naglašava karakter sportskih trkača ovih snažnijih modela.
Takođe, u standardnu opremu su uključeni i AMG Perfomance volan u napa koži/DINAMICA mikrofiberu sa kontrastnim žutim šavovima, žutim oznakama za 12 sati, AMG dugmad na volanu, plus ambijentalno osvetljenje.

U svim modelima kao deo standardne opreme, centralna konzola u crnoj boji visokog sjaja sa touchpedom poseduje dodatnu kontrolnu paletu sa prekidačima koji upravljaju trostepenim ESP®, režimom ručnog prenosa i opcionim prilagodljivim sistemom amortizacije AMG RIDE CONTROL.

MBUX infotaiment sistem

Kombinacija sportskog dizajna i sofisticiranih detalja je takođe prisutna u MBUX infotaiment sistemu sa inovativnim konceptom rada i prikaza.
MBUX stvara još bližu konekciju između vozila, vozača i putnika. Atraktivne prezentacije naglašavaju jasnu kontrolu strukture i sjajnu 3D grafiku maksimalne rezolucije.

Vizuelno, dva displeja ispod zajedničkog stakla stapaju se u široki ekran i kao centralni element posledično naglašavaju horizontalnu orjentaciju enterijera.
Nepotrebno je napomenuti da je u vozilu prisutna i glasovna kontrola koja se aktivira rečima “Hey Mercedes”.

AMG Performanse volana

Savršena simbioza između vozača i vozila je osigurana multifunkcionalnim sportskim volanom u napa koži sa pljosnatim obručem upravljača i perforiranim rukohvatom.
Pocinkane poluge za ručnu promenu stepena prenosa na upravljaču naglašavaju još sportskiji izgled.

Tasteri na AMG volanu (standard za S-modele, opcioni za osnovne varijante u kombinaciji sa AMG Perfomance volanom) omogućavaju direktan pristup AMG režimima vožnje, i drugim AMG funkcijama.

Leave a Reply