Početna Lifestyle NAUTIČKI RADARSKI SKENERI

NAUTIČKI RADARSKI SKENERI

Radarski sistemi kompanije Raymarine vas danju i noću informišu o saobraćaju u vašem okruženju, nezgodama i preprekama, nadolazećem nevremenu i još mnogo toga.

Koristite svoj radar za navigaciju po gustoj magli ili kiši. Potvrdite poziciju svog broda sa ultrapreciznim radarskim dometima.

Pustite da vas MARPA funkcija bezbedno navodi kroz gužve u luci, uživajte u detaljno mapiranom priobalju dok krstarite pučinom, ilipronađite morske ptice na velikoj udaljenosti koje će vas odvesti do ribe. Raymarine nudi širok asortiman radarskih rešenja za brodove svih vrsta i veličina.

MAGNUM OPEN ARRAY

Pogodni za srednje i velike motorne brodove i jedrenjake, radari otvorenog polja isporučuju visoku osetljivost, bolju detekciju objekata i poboljšanu separaciju objekata. Sistemi otvorenog polja su dostupni sa predajnicima od 4 kW ili 12 kW za izuzetne performanse na svim udaljenostima.

QUANTUM 2 DOPPLER

Ciljano dopler praćenje pametno obeležava dolazeće radarske kontakte crvenom bojom, a odlazeće zelenom.
Plus, Quantum 2 nudi sve iste prednosti kao i originalni Quantum radar.

QUANTUM CHIRP

Brend Quantum postavlja novi standard za poluprovodničke nautičke radare i donosi superiornu tehnologiju za radarsku obradu slike na velikim i malim udaljenostima sa integrisanim Wi-Fi. Energetski efikasan dizajn i mala težina omogućuju bezbedno odašiljanje talasa i smanjenu potrošnju energije.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni članakContinental je predstavio novi koncept održive gume
Sledeći članakMarshall predstavlja Motif A.N.C. i Minor III prave bežične bubice

Leave a Reply