Kompanija FLIR Systems je objavila da je njihova linija Raymarine Axiom m ultifunkcionalnih ekrana (MFD) kompatibilna sa CZone sistemima za digitalno upravljanje i nadzor.

Ova saradnja omogućava brodograditeljima i proizvođačima nautičkih sistema da isporuče presonalizovana rešenja za digitalne prekidače kompanije CZone sa bogatim grafičkim interfejsovima kojima se upravlja preko linije Raymarine Axiom multifunkcionalnih ekrana.

CZone digitalni prekidači pojednostavljuju instalaciju električnih sistema na brodu tako što se komplikovani i često glomazni tradicionalni paneli sa prekidačima i osiguračima zamenjuju sa umreženim interfejsima sa digitalnim prekidačima, pružajući ultimativnu kontrolu nad električnim sistemima na brodu.

Kada se integriše sa Axiom multifunkcionalnim ekranom, CZone sistem nudi kontrolu nad mnogo različitih vrsta električnih uređaja na brodu, uključujuči osvetljenje i klima uređaj.

Raymarine će ponuditi kupcima svojih i CZone proizvoda grafički interfejs koji omogučava brodograditeljima i kompanijama koje instaliraju sisteme da naprave vrlo personalizovane grafičke CZone komandne stanice koje se neprimetno integrišu sa Axiom LightHouse 3 aplikacijom za komandnu tablu.

Prethodni tekstIFA 2020: Kompanija LG najavljuje revolucionarne inovacije na tržištu smart telefona
Sledeći tekstTop 5: Električnih sistema za otvaranje kapije

Leave a Reply