Početna Lifestyle Rinker – Posvećenost detaljima i majstorskoj izradi

Rinker – Posvećenost detaljima i majstorskoj izradi

Kompanija Rinker Boat je osnovana od strane ljubitelja brodova.

Panasonic TV

Dizajniran sa posebnim akcentom na udobnost, funkcionalnost i performanse, model 320EX ima prostora da udobno primi pet odraslih osoba na spavanje i snagu da vas za kratko vreme odvede na željenu destinaciju.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Model 370EX je vanvremenski klasik sa svim pogodnostima koje možete da očekujete, uparenim sa neverovatnih 2,11 metara visine u kabini.

Model 17QX premašuje sva očekivanja. Možda on jeste najmanji brod u Rinker porodici, ali kvalitet materijala i udobnost ostaju na istom nivou od mekanih Infinity podnih obloga, preko bluetooth Kicker audio sistema, detalja od nerđajućeg čelika, dva fiksirana sedišta i italijanskog volana.

Model 18QX OB je brod koji odlično reaguje na komande i koji će zadovoljiti potrebe porodica koje žele da njihov Rinker bowrider brod kombinuje udobnost i dobre performanse.
Sa modelom 19QX OB koji se lako montira na prikolicu brzo pobegnite od svega. Ovaj brod predstavlja izvanrednu kombinaciju forme i funkcionalnosti.

U skladu sa ostalim modelima iz Q linije, model Q3 OB ima duboki pramac nalik na đakuzi koji nudi bezbednu i udobnu vožnju za putnike.
Dodatne sličnosti uključuju koncept otvorenog rasporeda palube koji ostavlja puno prostora za porodicu, prijatelje i ljubimce.

Sa odličnim performansama i funkcijama osmišljenim da zadovolje vaše pomorske potrebe, u modelu Q5 OB možete udobno i efikasno da krstarite.

Ovaj raspored je osmišljen da smesti prijatelje i porodicu tako što će maksimizirati prostor u unutrašnjosti sa stolom koji je ugrađen u ivicu broda, uvučenim prostorom za odlaganjem stvari i još prostora za odlaganje u podu i ispod sedišta. U kokpitu ima gomila prostora, uključujući prostor namenjen frižideru, police za opremu, prostor za odlaganje stola i kanta za smeće koja može da se izvadi.

Leave a Reply