Zašto biste kršili pravila kad možete da izmislite čitavu novu igru?

Potpuno iskačući iz standardnih horoloških okvira tokom poslednjih godina, Roger Dubuis je našao inspiraciju u naprednim industrijama sa kojima deli iste vrednosti.

Rezultat toga je rađanje legendarne alijanse: Lamborghini Squadra Corse.

Kao što se da zaključiti iz imena, ovaj upečatljivi novi sat je šemu bojenja pokupio od moćnog superautomobila Lamborghini Huracán STO.

S druge strane, supersportski Huracán STO sa homologacijom za javne drumove je inspirisan trkačkim nasleđem modela odeljenja Lamborghini Squadra Corse i njihovim trkačkim šampionatom Huracán Super Trofeo EVO.

Ima pogon na zadnjim točkovima i atmosferski V10 motor od 640 ks koji ga pokreće do maksimalne brzine od 310 km/h.

Sa istom uzbudljivom aurom kao i njegov automobil imenjak, Excalibur Huracán STO ima kućište od 45 mm i mehanizam RD630 calibre sa motivom saća.

Ova prava opaka mašina „pakuje“ balansni točkić postavljen pod uglom od 12 stepeni u kombinaciji sa oscilirajućim tegom od 360 stepeni, koji reprodukuje isti brzinski efekat kao i točak Huracána i predstavlja briljantnu reprezentaciju pokreta koji se vezuje za brend Lamborghini Squadra Corse.

Tu je i gornji kalibar sa mostom dizajniranim da podseća upornicu koju možete videti na V10 motoru modela Lamborghini Huracán.

Excalibur Huracán STO je smešten u elegantno kućište od ugljeničnih vlakana sa koronom od crnog DLC titanijuma.

Kao upečatljiv završni dodir tu je originalni kaiš čija perforirana plava teleća koža omogućava da vidite vatreno-narandžasti osnovni sloj tkanine koji prekriva gumeni unutrašnji sloj.

Kao oda nepobedivom dizajnu, Excalibur Huracán STO je čvrsto posvećen ekskluzivnoj grupi ljudi koji žive svoj život do maksimuma – u Roger Dubuis stilu.

Za ljude koji su ovoliko spremni da osete adrenalin, jasno je kao dan da Roger Dubuis predstavlja najuzbudljivijij način da dožive hiperhorologiju.

Prethodni tekstTEST: Jabra Elite 45h – Odlične slušalice po ceni od 99 evra
Sledeći tekstPametni, ekološki i praktičan bojler

Leave a Reply