Početna Lifestyle Roger Dubuis Excalibur Huracan Total-Black

Roger Dubuis Excalibur Huracan Total-Black

blank
BMW_NextGen_2020

Ženevski proizvođač satova Roger Dubuis se ponosi svojom „divljom i neobuzdanom“ stranom.

Demonstrirajući svoju sklonost ka luksuzu, i zahvaljujući integrisanoj manufakturi koja mu pruža apsoultnu nezavisnost, ovaj brend koji se usuđuje da bude drugačiji je tokom prethodnih godina vukao inspiraciju iz više izvora.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Kao prvo, iz svog disruptivne dizajnerske sposobnosti i neprikosnovene ekspertize u oblasti velikih komplikacija.

blank

I kao drugo, iz drugih industrija koje isto tako ne znaju za ograničenja, iz posvećenosti strastvenom nastupu i apsolutnom zanemarivanju ograničenja bilo koje vrste.

Tokom prethodnih godina se to pokazalo kroz sklapanje legendarnih partnerstava, uključujući i oktansku, adrenalinsku Raging Mechanics saradnju sa automobilskim proizvođačem i dizajnerom, kompanijom Lamborghini Squadra Corse.

Rezultat saradnje je linija satova koji nepoštuju kodekse i koji su dizajnirani za ekskluzivno pleme koje je u potrazi za tajnovitim iskustvima.

blank

Ljubitelji supersatova mogu da se spreme za moćni primer onoga što se desi kada inženjeri vizionari upoznaju fantastične proizvođače satova – a to je model Excalibur Huracán u potpuno crnom izdanju koji predstavlja zadivljujući izraz neobuzdanog stila i tehničke izvrsnosti.

Excalibur Huracán ima prečnik od 45 mm, pokreće ga automatski RD630 kalibar, i može da se pohvali istom kombinacijom performansi, male težine i sigurnosti kao i njegov imenjak.

Ovaj sat ima nemirnicu pod uglom od 12° koja predstavlja kretanje koje se povezuje sa kompanijom Lamborghini Squadra Corse.

Dodatna trkačka primamljivost se oslikava u oscilirajućem tegu koji se okreće 360° i koji je inspirisan i isporučuje istu vrst brzinskog efekta kao i točak na modelu Huracán.

blank

Dok gornji kalibar ima dizajn mosta nalik na opružnu nogu koju možete sresti na V10 motoru na modelu Lamborghini Huracán.

Sa kućištem i koronom od crnog DLC titanijuma, novi potpuno crni Excalibur Huracán odiše stilizovanim mišićima i brzinom po kojoj je Roger Dubuis neprikosnoveno poznat.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply