Novi Sea Ray SDX 250 Outboard pretvara svaki vikend u beg na pučinu. Od pramca do krme, ovaj svestrani gliser odražava dizajnersku i inženjersku ekspertizu brodogradilišta Sea Ray. Raspored je pažljivo osmišljen i nudi prostor za relaksaciju i druženje, a tehnologija omogućava jednostavno upravljanje.

Vanbrodski Suzuki motori čine ovaj brod maksimalno fleksibilnim i efikasnim. Otkrijte ogroman kapacitet za sedenje, izdašni prostor za odlaganje stvari i stilizovan dizajn ovog broda koji je prenosiv prikolicom i namenjen opuštenim porodičnim aktivnostima.

Za razliku od modela SDX sa brodskim motorom, varijanta sa vanbrodskim motorom ima drugačiji raspored pozadi. Pogled na SDX 250 OB – sa dužinom od 7,67 metara i širinom od 2,59 metara, Sea Ray SDX 250 OB nudi baš dosta prostora koji je optimalno iskorišćen pametno osmišljenim rasporedom. Samo u pramčanom kokpitu može da se smesti do šest osoba, po potrebi oko stola koji može i da se ukloni. Na rasplaganju su vam i jastuci za popunjavanje ovog prostora, čime se on transformiše u garnituru za sunčanje.

S obzirom na to da se prolaz ka pramcu nalazi sa strane, vozač može da se osloni na produženi prozor sa desne strane za bolju vidljivost. U konzoli se otvara veliki prostor za odlaganje stvari, tu se nalazi prenosivi toalet koji je deo standardne opreme. Međutim, tu se opciono može montirati i ležaj dužine 1,5 metara. Sedišta u kokpitu su varijabilna, to vam omogućava da orijentišete dva sedišta za upravljačkom konzolom ka nazad.

Klupa za putnike se direktno nadovezuje na ugaonu garnituru oko stola u kokpitu, pa možete da je koristite i kao ležaljku. Nasuprot njoj, sa desne strane, nalazi se još jedna klupa. Na taj način dobija se prostor u kokpitu za veći broj ljudi. Zahvaljujući zasečenim uglovima ostaje širok prolaz ka pramcu. Klizni naslon na zadnjoj klupi predstavlja poseban adut Sea Ray SDX modela sa vanbrodskim motorima. Ta grandiozna klupa gleda iza broda ili ka kokpitu, a to nisu njena jedina dva podešavanja već možete i da je gurnete napred. Na taj način možete da proširite već veliku krmenu platformu ili kreirate ugaonu garnituru za sedenje pozadi.

Za razliku od drugih vanbrodskih modela, motor na ovom brodu ne ograničava zabavu prilikom kupanja. Ako se opredelite za paket opreme Platinum, dobićete i merdevine na izvlačenje za lak ulazak i izlazak iz vode. Sea Ray 250 SDX možete da motorizujete agregatima od 250, 300 ili 350 ks.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstDinamičan, moć́an i isključivo sa elektrifikovanim pogonom
Sledeći tekstTop 5: akcionih kamera za avanturu na otvorenom

Leave a Reply