JEANNEAU CAP CAMARAT 12.5 WA SÉRIE2

Prepoznatljivi dizajn omogućava novom modelu Cap Camarat 12.5 WA da zakorači u svet luksuza. Sa „V“ koritom i maksimalnom snagom od 900 KS njegove performanse ispunjavaju sva očekivanja. Početni testovi na moru potvrdili su visoke performanse i izuzetan komfor tokom krstarenja. U duhu Cap Camarat porodice, savršeno izbalansirani boravišni prostori donose velike inovacije. Prednji salon sa sedištima koja su okrenuta jedna ka drugima predstavlja odličan dodatni boravišni prostor. Kokpit terasa predstavlja fenomenalan boravišni prostor dok je brod usidren. Spoljašnja kuhinja sa sposobnošću višestruke konfiguracije postaje centralna tačka na brodu.

SEA RAY 320 SUNDANCER

Od prostrane pramčane palube za sunčanje do stilizovane, udobne kabine, Sundancer 320 je stvoren da impresionira. Svestranost i neometan kontakt unutrašnjih i spoljašnjih prostora daju modelu Sundancer 320 prostranu eleganciju koja ga zaista izdvaja od tradicionalnig sportskih kruzera. Veliki prostor za sunčanje i sedenje na pramcu sa podesivim naslonima za glavu i ruke pružaju savršen komfor prilikom plovidbe kao i prilikom mirovanja.

RINKER 370 EXPRESS CRUISER

Brod dužine 11,55 m nudi premijum funkcije i ozbiljnu posvećenost detaljima. Dobijate pregršt skladišnog prostora, mek i udoban nameštaj kao i funkcionalnost bez konkurencije u ovoj klasi. Posvećenost detaljima uključuje kutije za odlaganje priveznih konopaca, naslone za ruke – pa čak i policu za začine. Uživajte u ugaonoj garnituri i odeljku za pripremu pića i zakuski sa ledomatom, frižiderom i kantom za otpatke. Upravljačka konzola sadrži hibridni Raymarine čartploter i radar osetljiv na dodir, Kicker ozvučenje sa pojačalom od 800 vati kao i opcioni Axius džojstik za pristajanje.

JEANNEAU LEADER 36

Leader 36 ima udoban kokpit, izdašno proširen sa mogućnošću da se zadnja klupa pretvori u prelep prostor za sunčanje. U želji da vam omoguće jedinstveni nivo udobnosti na moru, u brodogradilištu Jeanneau su u ovaj brod ugradili posebnu tuš kabinu, kao i tri kreveta u krmenoj kabini. To su samo neke od praktičnih funkcija koje čine Leader 36 savršenim brodom za porodična krstarenja. Sa dugim, fluidnim linijama, visokokvalitetnim boravišnim prostorima i izvrsnim performansama na moru, Leader 36 predstavlja idealan spoj sportskih karakteristika i elegancije.

PRESTIGE YACHTS X70

Revolucionarni arhitektonski dizajn jahte X70 kreiran je u duhu superjahti, nudeći beskrajne mogućnosti i brišući liniju između spoljašnosti i unutrašnjosti. Zasnovan na prostranosti, cirkulaciji i svetlu, potpuno novi koncept za ovo luksuzno krosover plovilo omogućava vam da iskoristite punu širinu jahte, redefinišući prostor na njoj za jedno neverovatno iskustvo. Život na jahti X70 predstavlja kombinaciju komfora na nivou luksuzne vile i užitaka koje nosi život na moru, sve to na jedan radikalno novi i drugačiji način!

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstJabra najavljuje novu Elite 7 seriju kao i vrlo jeftine Elite 3 bubice
Sledeći tekstVeštačka inteligencija na jednom mestu 21. i 22. oktobra

Leave a Reply