Sea Ray 210 SPX

SPX 210 se zaista izdvaja kao elegantan, sportski brod sa puno stila. Bilo da vi i vaša porodica preferirate da se odmarate ili da budete aktivni, SPX 210 nudi sadržaje koji će vaše iskustvo učiniti nezaboravnim. Od prostranog enterijera za udobno druženje do optimalnih paketa za bavljenje vodenim sportovima, to je savršen brod u kom ćete praviti uspomene sa stilom. Dostupan je sa krmenim pogonom ili vanbrodskim motorom.

Sportsko sedište sa sedalnim delom koji se podiže pruža vam udobnost i kontrolu. Zamenik kapetana može da uživa na sedištu sa leve strane sa podesivim naslonom koje mu omogućava da gleda ispred ili iza broda.

Sea Ray 250 SLX

Sa modelom SLX 250, Sea Ray je pokrio sve baze, koordinisao sve sisteme i napravio premijum gliser koji će vas ostaviti bez daha. Sa Grip 6 koritom i MerCruiser pogonom nećete poželeti da se odvojite od upravljačke konzole. Široki kokpit sa sedištima od pene različite gustine garantuje potpun komfor. Quiet Ride tehnologija za smanjenje buke olakšaće vam da čujete koliko su oduševljeni članovi vaše porodice, a deluks kupatilo je tu da se ničiji dan ne bi završio prerano. Precizno konstruisana izvrsnost rađa precizno odlično plovilo.

Premijum ozvučenje Fusion sa podrškom za Bluetooth, Apple AirPlay i digitalnu obradu signala donosi vam na vodu najbolji nautički zvuk.

Sea Ray 270 SDX

Skočite u vodu bez toga da zaljuljate čamac: Sea Ray 270 Sundeck je projektovan za neverovatnu stabilnost, udobnost i upravljivost. Svrsishodno Sea Ray projektovanje obuhvate sve od precizno oblikovanog trupa od detalja poput da vetrobransko staklo koji umanjuje odsjaj na instrumentima i opciono meku SeaDek podlogu krmene platforme. Zato SDX 270 ostavlja trajan utisak na putnike svih uzrasta, od onih koji žele na dasci da seku talase iza broda do onih koji hoće da se druže sa voljenim osobama ili onih koji samo žele da uhvate malo sunca.

Fenomenalne performanse i klasičan, čist izgled doprinose njegovoj univerzalnoj briljantnosti. Od trenutka kada se ukrcate, budite spremni da dišete duboko, stvarate uspomene i uživate u udobnosti modela SDX 270.

Saxdor 320 GTO

Saxdor 320 GTO sa T-krovom i bočnim palubama je prvi brod u ovoj seriji, ali iza njega će doći modeli sa palubama u još dve različite varijante. Sve tri verzije imaju izuzetan dizajn, brze i snažne vanbrodske motore i uglađeni, ekonomični oblik korita. Maksimalnu snagu isporučuju dva Mercury motora od po 300 ks a jedan samostalan V8 motor sa 300 ks može da isporuči maksimalnu brzinu od 40 čvorova uz krstareću brzinu od blizu 30 čvorova. Sa dva vanbrodska motora od po 300 ks, Saxdor 320 postiže brzinu od daleko iznad 50 čvorova a optimalni opseg za krstarenje je između 20 i 40 čvorova.

Jeanneau Cap Camarat 10.5WA

Ovaj brod za dnevne plovidbe je savršeni model za ekskurzije sa prijateljima i porodična krstarenja koji nudi dva odvojena spoljašnja boravišna prostora! Prostrani prednji kokpit, bezbedan bilo da ste usidreni ili u pokretu, ima integrisane ležaljke i vrlo udobne klupe za sedenje i relaksaciju.

Na krmi se nalazi pravi kokpit salon sa velikim stolom i prostranom ugaonom garniturom koji gleda u prelepu, potpuno opremljenu spoljnu kuhinju! Nova bočna terasa sa merdevinama za ulazak u vodu dodatno otvara kokpit ka moru i proširuje prostor za kupanje, predstavljajući novi prostor pored krmenih platformi.

Jeanneau Merry Fisher 895

Dizajniran za krstarenja, Merry Fisher 895 je pravi vikend brod. On nudi neprikosnoveno svetao enterijer, sa širokim prozorima pored upravljačke konzole i još više komfora u posebnim trenucima koje sa voljenim osobama delite na brodu.

I unutra i napolju, nasloni sedišta se mogu pomerati u skladu sa ličnim preferencijama. Merry Fischer 895 sa svojim praktičnim detaljima garantuje nezaboravna krstarenja, savršena za jedinstvene, zajedničke trenutke provedene sa porodicom i prijateljima.

CTC 625 Open

CTC 625 OPEN je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas tako i za vašu porodicu i prijatelje. OPEN koncept podrazumeva prostrani prednji kokpit sa kružnom klupom, koja lako može da smesti i do 6 osoba oko montažnog stola koji po potrebi može da se ukloni i postavkom dodatnog jastuka sa potporom od drvenih lestvica dobijete veliki prostrani ležaj za sunčanje. Izuzetno pregledan i lak za upravljanje, karakteriše ga i sjajna komunikacija na palubi. Kokpit sa velikim kontrolnim panelom, zgodno, visoko postavljeni rukohvati i visoke stranice omogućuju bezbedni boravak na plovilu čak i deci. CTC 625 OPEN je univerzalno plovilo namenjeno kako uživanju na vodi tako i za pecanje, a sjajan je i za razne sportske aktivnosti na vodi. Posebno treba izdvojiti i izuzetno korisnu kabinu koja ima stajaću visinu i predviđena je kako za odlaganje velikog dela potrebne opreme tako i za kratkotrajno sklanjanje sa neprijatnih iznenadnih vremenskih promena.

CTC  470 Open

CTC 470 OPEN je kompaktni, sportski gliser. Istovremeno elegantan i agresivan. Kombinacija sportskog korita i snage, ali i pouzdanosti Suzuki motora, čine ovaj gliser veoma poželjnim i lakim za upravljanje. Na pramcu postoji mogućnost da se uz dodatne jastuke, napravi velika ležaljka za sunčanje ili da se postavi sto za druženje sa porodicom i prijateljima.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstMotocikl na bazi veštačke inteligencije
Sledeći tekstUnapredite svoj stil uz novi Xiaomi 12 Lite

Leave a Reply