Početna Broj 170 Satovi

Satovi

blank
ATV & NAUTICA ATV

Satovi za trčanje i pametni satovi pružaju vam malo više mogućnosti od fitnes narukvica. Ukoliko vam je trčanje bitno, primetili smo da satovi namenski pravljeni za trčanje omogućavaju više od običnih pametnih satova, koji su „pametniji“ za neke druge stvari koje ne podrazumevaju trčanje.

Forerunner15_HR_002

ATV & NAUTICA 2020

Forerunner 15 – Garmin
Za sve vas koji volite preciznost, Garmin je napravio GPS sat koji pomaže da uvek trčite bolje i više. Garmin trkački sat meri pređenu kilometražu, brzinu kojom se krećete, pejs (koliko vam je minuta potrebno da bi prešli jedan kilometar), potrošene kalorije i puls (zahteva posedovanje pulsmetra).

Forerunner se može konektovati preko mobilne aplikacije ili računara sa zajednicom Garmin Connect, isto kao i Vivofit narukvica, a u toj zajednici možete pratiti napredak i povezivati se sa prijateljima. Tokom trčanja možete pratiti broj pređenih koraka, kilometara, potrošnju kalorija, pejs, vreme i puls. Na svakom kilometru sat vas obaveštava za koliko vremena ste istrčali. Ima pozadinsko svetlo, tako da je pogodan i za noćno trčanje. U Garmin Connect zajednici možete gledati rute koje ste prešli i detalje na svakom kilometru. Posebna motivacija su bedževi koje osvajate kada postignete novi rekord.

Sat je pogodan i za intervale, tako što se minutaža hodanja i trčanja podesi tako da vas sat podseća kada je vreme da stanete ili potrčite. Kao i Vivofit, Garmin možete koristiti i tokom običnih dnevnih aktivnosti, kada vas motiviše da se pokrenete kada sedite duže od sat vremena, ali i meri koliko ste dnevno prešli koraka. Kod ovog sata je najlepše to što ima ono što sve dosadašnje aplikacije za trčanje nemaju – pauzira se automatski kada stanete.

Veoma jednostavan za korišćenje, Forerunner će vam brzo postati najbolji trkački partner. Ne zahteva obavezno korišćenje aplikacija, jer na satu možete videti i istoriju najviše 7 aktivnosti, a baterija traje oko 5 nedelja bez GPS-a i 8 sati sa aktivnim korišćenjem GPS-a.

Dario: Ozbiljan uređaj za ozbiljne rekreativce i profesionalce… Pruža sve podatke koji su vam potrebni za planiranje i analizu sportskih aktivnosti.

Cena: 22.500 RSD
www.garmin.com

Leave a Reply