Treba vam laka ideja? Zakažite sastanak sa novom seks igračkom. Neki od popularnih brendova kao što su Zalo, Maude i Dame izbacili su ozbiljne nove gedžete i sprave koje su savršene za samostalno igranje kao i za igru u dvoje.

Poklonite sebi poklon koji debeeeeelo isplati… U nastavku ćete naći neke od najboljih seks igračaka koje su osvojile srca recenzenata i zagarantovano će vam zamutiti um.

Zalo, Rose Rabbit Thruster

Ovaj brend za seksualno blagostanje je pravi rudnik zlata što se tiče igračaka koje izgledaju dobro i čine da se osećate fenomenalno, zamenivši tradicionalne falusne oblike i jarke boje za pažljivo osmišljene, kreativne igračke. Ako želite novu igračku koja podjednako lepa koliko i donosi užitak, dodajte ovog „zeca“ u šoping kolica. Ova samozagrevajuća igračka ima uređaj za klitoralnu sukciju i stimulator G tačke koji se vrti u krug sve dok vam se ne skvrče prsti na nogama. Cvetni dizajn biće vam draži od buketa ruža.

CENA: $ 99

JimmyJane, Form 2 Gripp

Nova igračka brenda JimmyJane pozajmila je dizajn originalnog klitoralnog vibratora ovog brenda koja se prilagođava vašim prirodnim oblinama i uvek pronađe i dira ono pravo mesto. Samo ovoga puta imate i dršku koja omogućava lak pristup. Mali ali moćan, Form 2 Gripp je dobar dodatak svačijoj kolekciji seks igračaka.

CENA: $ 135

Dame, Com

Novi uređaj kompanije Dame je ovaj predivni štapić koji „izgleda onako kako zamišljate da izgleda neko ko se iskrivio od neopisivog užitka“. Za razliku od tradicionalnih štapića, on je blago zakrivljen, omogućavajući bolji ergonomski pristup. Ne dozvolite da vas zavaraju njegova nežna boja i karakteristike – ovaj uređaj je moćan. Imate pet podešavanja snage, ali možemo slobodno reći da vam verovatno neće trebati svih pet…

CENA: $ 125

Maude, Cone + Shine

Ovaj novi set kompanije Maude je prava mala poslastica. On uključuje novu analnu kupu ovog brenda, koja je baršunasto meka i laka za korišćenje (odlična kao prva analna kupa ako tek počinjete da istražujete novu teritoriju) a takođe uključuje i prirodni lubrikant na bazi aloe koji sve vaše igrarije čini boljim. Po ceni od 40$ on je neuporedivo bolji od plišanog mede.

CENA: $ 40

Smile Makers, The Poet — 129$

U skladu sa svojim imenom, brend Smile Makers će vam izazvati osmeh… a i još nešto. Model Poet je prva igračka ovog brenda sa klitoralnom sukcijom, pa ako ste ljubitelj dobre oralne seksualne stimulacije, dajte šansu ovom uređaju. Na stranu podešavanja od kojih će vas proći žmarci, to je kompaktan uređaj pogodan za putovanja i lak za upotrebu. Iako se zove Poet (pesnik), ova igračka će vas ostaviti bez teksta.

CENA: $ 129

Prethodni tekstAutomobili koji su se najbolje pokazali na Euro NCAP testu tokom 2021. godine
Sledeći tekstGledajući boje, žuta vozila s vremenom najmanje gube na ceni

Leave a Reply