Najbolji Samsung Galaxy S do sada!

Za nadolazeći period predstavljanja novih tehnologija i uređaja, predsednik i rukovodilac odeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics istakao je u svojoj najnovijoj blog objavi kratki pogled na evoluciju Samsung pametnih telefona.

“Oduševljen sam kada vidim koliko inovacija postoji u današnjem svetu. Ipak, najviše sam uzbuđen zbog evolucije pametnog telefona i njegove tehnologije. Zaista je neverovatno da je jedan uređaj uspeo da otvori put novim digitalnim industrijama – od rada na daljinu, obrazovanja, zabave i fitnesa do mogućnosti snimanja, istraživanja i komuniciranja s bilo kim, bilo gde, a sve jednim dodirom na ekran”, rekao je predsednik i rukovodilac odeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics.

Pomicanje granica u istoriji pametnog telefona

“Kasnije, u 2019. godini odvažili smo se da još jednom redefinišemo pametne telefone. Kreirali smo Galaxy Z Fold i u mobilnu industriju doneli potpuno novi oblik, a njihov vrhunski preklopni dizajn promenio je način na koji ljudi koriste svoje pametne telefone. Uz Flex način rada videopozivi su postali jednostavniji, čak i bez korišćenja ruku, dok je zbog opcije za odabir više prozora postao pravi multitasking alat“, nadovezao se TM Roh na pojavu Samsung preklopnih pametnih telefona s kojima su ponovno pokrenuli revoluciju u industriji.

Inovacije koje su tražili korisnici

“U moru istovetnosti pametnih telefona i ponavljajućih ažuriranja, naša ambicija ostaje jaka: da otkrijemo signale koje transformacija podstiče – slušajući vaše povratne informacije – kao i da nastavimo da pružamo mobilno iskustvo koje nam svima daje snagu da se razvijamo”, istakao je TM Roh.

Nova evolucija Galaxy uređaja

Približavanjem Unpackeda – najočekivanijeg događaja u februaru, kompanija Samsung predstaviće najzanimljiviji uređaj iz nove S serije.

“S njim ćete postati kralj noći, snimajući najbolje i najsvetlije fotografije i videozapise koje ste ikada snimili pametnim telefonom. Dominiraće izuzetnom snagom, brzinom i alatima koji se ne mogu pronaći nigde drugde. Također, uživaćete u vrhunskim inovacijama koje su dostupne zahvaljujući najpametnijem Galaxy iskustvu do sada i najodrživijem Galaxy ekosistemu. Pomoći ćete nam da ispišemo budućnost pametnih telefona – zato se pripremite za vrhunski Galaxy doživljaj,” najavio je TM Roh.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde