Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojem je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tokom sledećih meseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i srpsko.

Događaj su otvorili izvršni direktor Panasonic-a za srednju i istočnu Evropu, David Preece, Peter Menky, direktor poslovanja za Češku, Slovačku, Mađarsku i region Adriatik i Martin Jedlička, šef marketinga za sva navedena tržišta.

Zbog preporuka vezanih za ograničenje putovanja koje su bile na snazi i u vreme održavanja događaja, na događaj ovaj put nisu mogli biti pozvani novinari i partneri iz regije.
Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Za lokalno tržište najzanimljiviji je model HZ1000 koji će po pristupačnoj ceni ponuditi praktično sve što Panasonic nudi u visokoj klasi televizora, uključujući Dolby Vision IQ i Filmmaker Mode s Panasonic-ovom originalnom tehnologijom „Intelligent Sensing“ radi još većeg uživanja u HDR slici holivudskog nivoa kvaliteta, jednako u slabo i u dobro osvetljenim prostorijama.

Uz nove televizore savršeno odgovaraju novi soundbarovi HTB600 i HTB400.
HTB600 podržava audioformate kućnih bioskopa Dolby Atmos i DTS:X.
Prostorni zvuk visokog kvaliteta putuje u 3D prostoru kako bi slušaoce uvukao u impresivno bioskopsko iskustvo.

HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integrisanim u kućište.

Pored soundbarova, Panasonic je predstavio i najnoviji zvučnik za mlađe generacije – TMAX5.
TMAX5 savršen je za uživanje u muzici u vlastitoj sobi, podržava sve popularne zvučne formate kao i streaming muziku s mobilnih telefona te povezivanje na čak do tri mobilna telefona istovremeno putem Bluetootha.

Panasonic je na događaju predstavio i svoju lepezu malih kućnih aparata, uključujući novu parnu kombinovanu mikrotalasnu rernu NN-CS89L.
Pored kombinovane rerne, savršeni dodatak za vašu kuhinju su i izuzetno popularni plehovi za hleb, poput Panasonicove Croustine ZP2000 koja vam omogućava da pripremite zdrav hleb s hrskavom koricom.

Panasonicovi modeli na događaju su demonstrirali i upotrebu najnovijih proizvoda iz linije za lepotu i negu.
Epilatori iz serije EL savršeni su izbor svake žene – izuzetno su nežni za kožu, a pri tome vrlo učinkovito uklanjaju i najmanje dlačice.

Najnovija serija univerzalnih trimera i-Shaper muškarcima, pak, omogućava samostalno oblikovanje brade i kose u najkraćem mogućem roku u udobnosti sopstvenog doma.
Na srpsko tržište uskoro dolaze i novi fenovi za kosu koji su takođe predstavljeni na događaju.

Prethodni tekstTOP 5: Aplikacija sa kojima ćete ostati povezani dok praktikujete socijalno distanciranje
Sledeći tekstNajbolje slušalice sa potiskivanjem buke i cenom ispod 100 EUR

Leave a Reply