Početna Aplikacije TOP 5: Najbolji imejl klijent za Android u 2021. godini

TOP 5: Najbolji imejl klijent za Android u 2021. godini

Moćni imejl klijenti za vaš mobilni uređaj

Društvene mreže i aplikacije za dopisivanje ulaze i izlaze iz mode, ali imejl je uvek tu i nastavlja da igra važnu ulogu u privatnom i poslovnom okruženju.

A sa mobilnim uređajem u ruci možete da proverite svoj imejl gde god se nalazili, što čini aplikaciju za imejlove na vašem telefonu apsolutnom potrebom u modernom dobu.

Svaki dobar Android imejl klijent mora da bude dobar u osnovnim stvarima. Slanje i primanje poruka, pretraga prijemnog sandučeta, organizacija imejlova i povezivanje sa nezavisnim domenima bi trebalo da bude lako i u stanju da funkcioniše u okvirima mobilnog hardvera.

U nastavku ćete naći 5 najboljih imejl klijenata za Android uređaje u 2021. godini.

Nine

Najbolji Android imejl klijent za Microsoft Exchange.

Nine je prvi Android imejl klijent na ovoj listi koji ne nudi sopstvene servere ili usluge skladištenja na oblaku. Umesto toga vi koristite aplikaciju da se povežete sa sopstvenim imejl servisima, kao što je Microsoft Exchange Server.

Korišćenjem Microsoft Exchange Sync funkcije možete da koristite i druge servere poput IBM Notes Traveler, Groupwise i Kerio. Možete da koristite poznate imejl servise na oblaku kao što su Microsoft 365, Gmail i Yahoo. Podaci se ne prebacuju na servere kompanije Nine.

Nine Android klijent uključuje imejlove, zadatke, beleške, kontakte i kalendar, sve na jednom mestu, ali samo nalozu koji podržavaju ActiveSync mogu da ih koriste.
To znači da Nine nudi mnogo više korisnicima Microsoft Exchange Servera ili imejl servera koji su kompatibilni sa ActiveSync-om.

Nine je odličan zbog svoje izdašne funkcionalnosti, posebno ako vam je potrebno da se povežete na dobro poznate imejl servere. Elegantan, moderan interfejs deluje kao unapređenje ako ste koristili Outlook neko vreme.

Nine Android klijent predstavlja način da dobijete sve funkcije modernih imejl klijenata dok koristite svoju postojeću infrastrukturu.

Skladištenje: nema
Pro verzija: $14,99

CENA: BESPLATNI PROBNI PERIOD 14 DANA

K-9 Mail

Najbolji jednostavniji imejl klijent za Android.

Dok je većina imejl aplikacija požurila da doda što je više moguće funkcija, K-9 Mail je i dalje popularna imejl aplikacija zbog svoje jednostavnosti.
Ona koristi format spojenog prijemnog sandučeta i podržava IMAP, POP3 i Exchange servere, i to je otprilike to.

Ali K-9 Mail ionako nećete odabrati zbog svakojakih funkcija.
Ova aplikacija je prvi izbor za ljude koji vole njen pouzdan, jednostavan kod koji može da se tera na svakom Android telefonu i ne zahteva puno resursa.

Ako želite bazičan, besplatan Android imejl klijent otvorenog koda koji obavlja osnovne funkcije, ovo je to, a stiže i novi intefejs.

Skladištenje: Nema
Pro verzija: Nema

CENA: BESPLATAN

BlueMaiL

Najbolji poslovni imejl klijent za ljude koji su non-stop na mejlu

BlueMail je besplatan imejl klijent sa pro verzijom koja košta 4,49 dolara mesečno po korisniku. Ima klijente za Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Možete da ga koristite da sinhronizujete imejl sandučiće svih vaših provajdera i podržava IMAP, POP3, ActiveSync, EWS i 365, između ostalih protokola. Funkcija za zadatke organizuje vaše prijemno sanduče po prioritetnim mejlovima i označiće imejl na koji treba da obratite pažnju.

Možete da kliknete Later+ i BlueMail će vas podsetiti na taj zadatak kada budete u manjoj gužvi.

Android klijent uključuje odličan sistem za navigaciju kroz mejlove tako da možete brzo da nađete određene naloge i filtere koji vam trebaju.
Integrisani kalendar je lak za korišćenje i ima tamni režim za noćno gledanje. Ceo interfejs možete da personalizujete.

Možda ćete morati da potrošite malo vremena da se naviknete na BlueMail, zbog fensi terminologije koju koristi za neke relativno obične funkcije. Pored toga, postoji i na stotine podešavanja koje treba savladati, a neki korisnici su prijavili da aplikacija zna da bude spora. Ako tražite imejl klijent koji želi da vam pruži sve, BlueMail je rešenje za vas.

Skladištenje: Nema
Pro verzija: $4,49/mesečno

CENA: BESPLATAN

ProtonMail

Najbolji Android imeil klijent za privatnost i bezbednost.

Iako često obavljamo vrlo važnu komunikaciju preko imejla, to nije neki posebno zaštićen protokol, što omogućava posredničkim serverima da špijuniraju ono što šaljemo.

Slično tako, svi provajderi besplatnog imejla nude vam svoje usluge u zamenu za pristup vašim ličnim podacima, kako bi mogli bolje vas da prate i šalju vam targetirane reklame.

ProtonMail je zaštićeni imejl provajder koji želi da reši ove probleme. Imejlovi se šalju enkriptovani od jednog do drugog korisnika, tako da niko ne može da čita vaše privatne poruke. Čak ni osoblje koje radi za ProtonMail ne može da čita maše mejlove jer su enkriptovani na serveru takođe.

Da biste dobili najbolju uslugu, svako u vašem timu mora da koristi ProtonMail, zbog čega bi moglo biti malo teže uspostaviti ga u većoj organizaciji.

Aplikacija takođe nema baš sve funkcionalnosti koje ima jedan Gmail na primer, ali ako je privatnost vaša glavna briga, onda je ProtonMail vrlo verovatno najbolji servis za slanje enkriptovanih mejlova koji možete naći u 2021. godini.

Skladištenje: 500MB
Pro verzija: od $5/mesečno

CENA: BESPLATAN

Edison Mail

Imejl klijent sa ličnim asistentom

Edison Mail spaja sve vaše imejl sandučiće (Gmail, Outlook, Yahoo, IMAP, itd.) u jednoj aplikaciji. Ovaj klijent dolazi sa pametnim asistentom koji automatski kategorizuje vaše imejlove, tako da je vaše prijemno sanduče uvek organizovano.

Možete, na primer, da dobijate obaveštenja za promenu statusa leta koji ste zakazali ili da pratite pošiljku koja vam stiže. Ako idete na put, virtuelni asistent će vam pružiti informacije o vremenskim uslovima na vašem odredištu kao i uputstvo kako da stignete do aerodroma. Ovo može biti posebno korisno na Android klijentu.

Sada postoji i Edison Mail+ servis, koji će vas zaštititi od phishinga i onlajn prevara. To je u suštini moćni spam filter sa verifikacijom identiteta.

Android klijent uključuje komande prevlačenjem, tako da možete brzo da odradite razne akcije vezane za slanje i primanje imejlova. Postoji i tamni režim koji će smanjiti naprezanje očiju u uslovima slabog osvetljenja.

Edison Mail predstavlja interesantan izbor, naročito za ljude sa mnogo imejl naloga različitih provajdera, ali pro verzija je prilično skupa.

Skladištenje: Nema
Pro verzija: $14,99/mesečno

CENA: BESPLATAN
Prethodni članakZakačite ga za najomiljeniju ličnu stvar i mirno spavajte
Sledeći članakJapanski zvučnik Balmuda pretvara slušanje muzike u doživljaj!

Leave a Reply