Početna Gadgets AirPods – Nove slušalice dolaze sa kućištem za bežično punjenje, podrškom za...

AirPods – Nove slušalice dolaze sa kućištem za bežično punjenje, podrškom za Siri i jačom baterijom

Kućište za bežično punjenje baterije će takođe biti dostupno postojećim korisnicima po ceni od 79 dolara

Momacki auto – Infiniti HEADER

Novo kućište za bežično punjenje radi sa standardnim Qi punjačima, tako da bi trebalo bude kompatibilno sa skoro svakim bežičnim punjačem na tržištu.

Pored toga, i AirPods slušalice druge generacije i kućište izgledaju identično kao i modeli prve generacije, osim što kućište za bežično punjenje ima malo LED svetlo koje pokazuje nivo baterije.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Apple kaže da H1 čip, koji je novina kod druge generacije AirPods slušalica, donosi mnogo poboljšanja u odnosu na W1 čip.

Konkretno, sa novom generacijom slušalica možete da pričate sat vremena duže, što je poboljšanje od 50%. Mikrofon je jasniji, a slušalice se povezuju duplo brže kada prebacujete konekciju sa jednog uređaja na drugi.

„Hey Siri“ funkcija vam omogućava da komunicirate sa Siri bez korišćenja ruku. Nove AirPods slušalice takođe podržavaju i Bluetooth 5 tehnologiju.

H1 čip je prvi iz serije čipova koje Apple pravi posebno za slušalice, napuštajući W-series čipove koje su AirPods pozajmile od Apple satova (koji će nastaviti i dalje da koriste W-series procesore).

Apple će prodavati novu generaciju AirPods slušalica u dve verzije:

Sa kućištem za bežično punjenje po ceni od 199 dolara ili sa standardnim kućištem po ceni od 159 dolara, koja je ista kao i kod prethodne generacije.

Apple će takođe zasebno prodavati kućište za bežično punjenje za ljude koji već imaju AirPods slušalice, a to će ih koštati dodatnih 79 dolara.

Na taj način korisnici će moći da napune svoje slušalice preko bežičnog punjača bez potrebe da kupuju novi model slušalica.

Leave a Reply