Početna Gadgets HONOR 9A i HONOR 9X Pro u prodaji

HONOR 9A i HONOR 9X Pro u prodaji

blank
ATV & NAUTICA 2020

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je danas početak prodaje HONOR 9A i HONOR 9X Pro pametnih telefona na tržištu Srbije.

Novi modeli proširuju već bogatu HONOR ponudu i u skladu sa filozofijom brenda nude visoku vrednost za uloženi novac, kao i najnovija tehnička rešenja koja korisnici HONOR uređaja i očekuju, bez obzira na to o kom uređaju se radi.

ATV & NAUTICA ATV

HONOR 9A, dolazi sa impresivnim kapacitetom baterije od čak 5000mAh, 64GB skladišta proširivog do 512GB i trostrukom kamerom za sjajne fotografije.

Ovaj telefon pored modernog dizajna u Ice Green, Midnight Black i Phantom Blue varijantama pruža i sjajni ekran od 6.3” koji zauzima čak 88.4% prednje površine i izvanredno iskustvo bilo da igrate igre, čitate ili uživate u video sadržajima.

HONOR 9A pruža i superiorno zvučno iskustvo, sa posebno dizajniranim zvučnikom sa Smart PA sistemom i glasnoćom do čak 88dB, kao i Huawei Histen 6.0 i Party Mode unapređenjima, pa čak i mogućnošću deljenja zvuka na više telefona radi kreiranja okružujućeg zvuka.

Baterija od 5000mAh omogućuje korisnicima ovog modela bezbrižno celodnevno korišćenje , uz do 33 sati 4G poziva, 35 sati gledanja videa, ili 37 sati slušanja FM radija.
Kada fotografija u pitanju HONOR 9A dolazi sa trostrukim sistemom, sa 13MP glavnim senzorom, 5MP ultraširokim senzorom i 2MP senzorom dubine.

Za one koji žele da uhvate više scene, širina od čak 120° koju nudi ultraširoka kamera, pružiće im lakši način da uslikaju dobru panoramu ili fotografije arhitekture na putovanjima.

8MP prednja kamera smeštena u izrez na vrhu ekrana pruža odične selfije u svakoj situaciji.

HONOR 9A pokreće Android 10 sa Huawei App Gallery prodavnicom aplikacija.

blank

HONOR 9X Pro pruža performanse na nivou modela visoke klase, zahvaljujući novom Kirin 810 7nm čipsetu, što ga čini idealnim izborom za zahtevne korisnike I one koji vole da uživaju u mobilnim igrama.

Velika baterija od 4000mAh pruža ovom telefonu dovoljno energije za do 10 sati neprekidnog igranja ili gledanja videa, 12 sati korišćenja navigacije ili do čak 100 sati slušanja muzike.

HONOR 9X Pro se ne izdvaja samo performansama, već i impresivnim izgledom, sa dvostrukim 3D zakrivljenim staklom na zadnjoj strani i X paternom koji se dinamički menja zavisno od ugla gledanja.

Dok poleđina privlači pažnju drugih, vaša pažnja će biti na sjajnom 6.59” FullView ekranu bez izreza, koji pokriva skoro kompletnu prednju površinu i pruža neometan pogled na sve sadržaje.

Ovo je omogućeno izmeštanjem prednje kamere u poseban mehanizam koji je po potrebi izvlači iz kućišta i omogućuje vam da snimite kvalitetne selfije u rezoluciji od 16MP.

Na zadnjoj strani, očekuje vas sistem sa tri kamere, glavnom od 48MP koja pruža izvanredan nivo detalja, ultraširokom kamerom od 120 stepeni koja će vam omogućiti da u kadar uhvatite više i senzorom dubine koji ulepšava vaše portrete bokeh efektom i pruža umetničku estetiku zamućenjem pozadine.

Leave a Reply