Oni koji su tek počeli da se bave fotografijom često veruju da je hardver jedini faktor koji utiče na kvalitet njihovog rada. Iako u tome delimično ima istine, fotografija je, ipak, mnogo više od hardvera. Na nedavnom vebinaru koji je organizovao Counterpoint Research pod nazivomTrendovi snimanja pametnim telefonima: Novi pravci za kreiranje magičnih trenutaka“, Herve Macudzinski, direktor u DXOMARK-u, nezavisnom telu koje rangira kvalitet kamera, podelio je svoja razmišljanja o tome kako korisnici mogu da dobiju najbolju fotografiju pomoću svog pametnog telefona.

Prema Macudzinskom, prvi korak do odlične fotografije je veština. Za fotografe je ključno da budu u mogućnosti da identifikuju pravu scenografiju i trenutak fotografisanja. HONOR Magic4 Pro koristi veštačku inteligenciju kako bi odabrao neke od najboljih trenutaka u videu, omogućavajući korisnicima da sačuvaju sećanja u samo nekoliko koraka.

Kod pametnog telefona HONOR Magic4 Pro, funkcija HONOR Image Engine radi u pozadini i deluje tako što prepliće moćne kamere, napredne senzore i algoritme veštačke inteligencije pri čemu povećava kvalitet fotografija. Pristupačnost je takođe važna  i upravo zato je Macudzinski rekao da najbolje kamere imaju ovu funkciju ugrađenu u režimu snimanja.

Ukratko, odlična fotografija na pametnom telefonu je mešavina DSLR mogućnosti i fotografskih veština. Ukoliko tek počinjete, biće vam potrebno neko vreme da izgradite svoje veštine, a u vezi sa tim, razmislite o nabavci HONOR Magic4 Pro telefona kako biste u startu bili u prednosti.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

Prethodni tekstTOP 5: Ličnih prečišćivača vazduha u 2022. godini – Samo nek je čisto
Sledeći tekstMobilna klasika za lepši život

Leave a Reply