Ako postoje stvari koje vas ometaju u pokušaju da zaspite noću, možete probati da ih blokirate uz pomoć Kokon Nightbuds bubica. Kokoon Nightbuds su visokotehnološke Bluetooth bubice koje poboljšavaju i prate vaš san. One mogu da izoluju zvukove cvrčaka, hrkanje vašeg partnera ili buku koju prave mačke koje rovare po kontejnerima i pomoći će vam da zaspite brže i spavate duže.

Jedna Kokoon Nightbuds bubica je ultratanka, sa debljinom od svega 5,4 mm što znači da je spavanje na boku apsolutno moguće bez ikakve nelagodnosti. Poređenja radi, Amazfit ZenBuds bubice su debele 9,1 mm a Bose SleepBuds 12,7 mm.

Premda jesu ultratanke, one su morale istrpeti neke kompromise za svoju uzanost, pa tako imaju dodatni komad hardvera – iz kog izlaze kablovi – koji stoji na potiljku. Nije baš jasno koliko je takva postavka udobna. No, taj hardver je konturisan u odnosu na zadnji deo glave i takođe ima vrlo tanak profil, tako da bi trebalo da je sve ok?

U tom komadu hadrvera nalazi se Bluetooth 5.0 modul, USB-C port za punjenje, litijum-jonska baterija od 100 mAh i ostala elektronika. S obzirom na to da imaju Bluetooth podršku, Kokoon Nightbuds bubice su savršene i za ljude koji su navikli da im neko pročita priču uz koju bi utonuli u carstvo snova.

Možete da slušate audio knjige, podkaste, muziku i druge sadržaje koji će vas pripremiti za san. Kada Nightbuds bubice primete da tonete u san, one automatski priguše zvuk i ugase se, a čak i zabeleže gde ste stali sa slušanjem kako biste mogli na istom mestu da nastavite sutradan.

I za kraj, Kokoon Nightbuds bubice za bolji san imaju i prateću aplikaciju. U paru sa aplikacijom one vam nude uputstva za spavanje za korisnike kojima je to potrebno i prikazuje vam podatke o kvalitetu vašeg sna i još štošta.

Možete da saznate više o ovom sjajnom gedžetu na njegovom vebsajtu, a ako želite, možete i da ga poručite u pretrpodaji po sniženoj ceni.

Prethodni tekstBlistajte na ski stazi u novoj Prada & Aspenx Capsule kolekciji
Sledeći tekstMWC 2022: TCL juri prema 5G

Leave a Reply