Početna Gadgets LG bežične bubice sa funkcijom samočišćenja

LG bežične bubice sa funkcijom samočišćenja

blank
ATV & NAUTICA 2020

TONE Free bežične bubice HBS-FN6 (166 evra) i HBS-FN4 (111 evra) kompanije LG predstavljaju nastavak saradnje sa kompanijom Meridian Audio.

Rezultat je vrhunski doživljaj slušanja sa živopisnim zvukom.

ATV & NAUTICA 2020

Premijum bubice HBS-FN6 imaju UV nano kutiju koja, kada odložite bubice u nju, koristi ultraljubičasto svetlo da eliminiše bakterije i mikrobe sa njih.

blank

U kompaniji tvrde da je novi dizajn prilagođen ušnom kanalu i doprinosi da bubice udobnije stoje u ušima.

Kompanija Meridian Audio je lider u oblasti prostorne obrade zvuka kod slušalica (Headphone Spatial Processing), koju pokreće digitalna obrada signala.

blank

Korisnik dobija realističnu zvučnu pozornicu i čiste vokale.

Oba TONE Free modela nude funkciju za podešavanja ekvilajzera sa četiri unapred podešene postavke.

blank

Nema aktivnog potiskivanja buke, tako da korisnik mora da se zadovolji prirodnom barijerom koju formiraju slušalice u ušima, ali imate i režim ambijentalnog zvuka.

Oba modela nude trajanje baterije od 6 sati, a UV nano kutija obezbeđuje dodatna tri punjenja za ukupnu cifru od 24 sata slušanja.

blank

I model HBS-FN6 i model HBS-FN4 imaju IPX4 rejting.

On ih štiti od kiše, a oba modela mogu da se povežu i sa Google Asistentom ili Siri, preko smartfona.

blank

Kontrole na dodir znače da korisnik ne mora da poseže za mobilnim telefonom kada želi da pusti, pauzira ili prebaci neku pesmu ili upravlja jačinom zvuka.

Bilo da ste kod kuće, u automobilu, na putu do teretane ili nazad, novi LG TONE modeli su korak ispred ostalih po pitanju audio inovacija i performansi za korisnike širom sveta, ispunjavajući zahteve za praktičnim, visokokvalitetnim doživljajem slušanja, bilo gde.

Leave a Reply