Samsung Electronics predstavio je svoj novi Galaxy Tab A8, najmoderniji i najmoćniji uređaj iz serije Tab A do sada. Model Galaxy Tab A8 odlikuje impresivan ekran, snaga i performanse koji su savršeno uklopljeni u tanak i lagan dizajn spreman za učenje, zabavu, povezivanje i još mnogo toga. Galaxy Tab A8 dizajniran je da odgovara svakom životnom stilu i potrebama korisnika te se neprimetno sinhronizuje s drugim Galaxy uređajima za savršeno funkcionalan ekosistem.

„U svetu u kojem su rad i učenje na daljinu postali svakodnevica, za mnoge su se tableti nametnuli kao životno nezamenjiv uređaj“, izjavio je Metju Lim, potpredsednik zadužen za globalni brend marketing u sektoru za mobilno iskustvo kompanije Samsung Electronics. „Oni predstavljaju savršen alat da dobijete još više od svojih onlajn aktivnosti i kod kuće i u pokretu. Znamo da se ljudi sve više okreću tabletima za video pozive, onlajn učionice, igranje igara i strimovanje, tako da smo Galaxy Tab A8 opremili sjajnim inovativnim funkcijama koje vam pomažu da se povežete na novom nivou.“

Ovaj lagani uređaj se odlikuje proširenim ekranom od 10,5 inča sa nestvarno tankim okvirom i standardnim odnosom stranica 16:10. Zahvaljujući tome, odnos ekrana i tela iznosi 80.1 odsto, što omogućava još bogatije iskustvo gledanja u odnosu na prethodne modele tableta. Bilo da korisnici strimuju omiljenu seriju, igraju igre sa prijateljima ili razgovaraju sa porodicom putem video poziva, četvorostruki zvučnik modela Galaxy Tab A8 sa Dolby Atmos® zvukom obezbeđuje savršeno audio iskustvo i neuporedive detalje, dubinu i realnost.

Pored neverovatnog displeja, Galaxy Tab A8 korisnicima Samsung Tab A serije donosi još moćnije performanse. I centralni i grafički procesor na modelu Galaxy Tab A8 su jači za 10% radi bržeg i lakšeg rada bez kašnjenja. Pored toga, Galaxy Tab A8 nudi nekoliko nivoa opcija skladištenja, tako da korisnici mogu da odaberu onaj koji im najviše odgovara. Izaberite kapacitet skladištenja od 32GB ili 64GB. Baterija od 7040mAh uz brzo punjenje do 15W podrazumeva da korisnici mogu satima da strimuju bez bojazni da će se baterija isprazniti.

Uz zadnju kameru od 8MP, prednju kameru od 5MP i potpuno novu funkciju snimanja ekrana na modelu Galaxy Tab A8, učenici, profesori i gejmeri neće ništa propustiti.
Možete da pravite jasne, detaljne video snimke tutorijala i predavanja ili čak da snimate sebe tokom prezentacije.

Galaxy Tab A8 će biti dostupan u sivoj, srebrnoj i novoj ružičasto-zlatnoj boji u januaru 2022. godine.

Prethodni tekstValentino Rosi predstavlja sopstveni e-bicikl
Sledeći tekstBezbednija i lakša vožnja po snegu

Leave a Reply