Nove Enhance Plus prave bežične bubice kompanije Jabra su prve bubice koje imaju tehnologiju slušnih pomagala, pružajući ljudima sa blagim do umerenim oštećenjem sluha mnoge prednosti medicinskih slušnih pomagala sa dizajnom koji ne izgleda ništa drugačije od stotina drugih bežičnih bubica na tržištu.

Bubice Enhance Plus naći će se u prodaji krajem godine u tamno-sivoj ili zlatno-bež boji, mada tačan datum i cena tek treba da budu objavljeni.

Nove bubice imaju četiri funkcije za obradu zvuka koje su dizajnirane da poboljšaju vaš sluh u različitim prilikama, kao što je sedenje u restoranu ili učestvovanje na radnom sastanku. U pitanju su sledeće funkcije:

Warp kompresor: Analizira zvukove na sličan način kao što to radi ljudsko uho, za prirodniji kvalitet zvuka.
Digitalno smanjenje buke: Omogućava prijatno slušanje i isporučuje čist zvuk govora u okruženjima sa različitim nivoima buke.
Digitalno potiskivanje fidbeka: Sprečava fidbek u ometanju kvalitetnog pojačavanja zvuka.
Binauralni Beamformer (sa usmeravanjem): Izoluje zvukove koji dolaze ka vama od napred, omogućavajući korisnicima da se fokusiraju na ono što je bitno.

Ono što je neverovatno kod Enhance Plus bubica – pored njihovih sposobnosti za poboljšanje sluha – jeste njihova veličina.

U kompaniji Jabra tvrde da su one za 50% manje od njihovih Elite 75t pravih bežičnih bubica, koje su već među najmanjim modelima dostupnim na tržištu.
Njihove ekstremno male dimenzije čine ih praktično neprimetnim, čak i tokom razgovora.

A opet, uprkos sićušnoj veličini i koristima za sluh, bubicama Enhance Plus se upravlja isto kao i bilo kojim drugim Bluetooth pravim bežičnim bubicama, uz bateriju koja traje 10 sati sa jednim punjenjem i dodatnih 30 sati u kutiji za punjenje. Imaju IP52 rejting za solidnu zaštitu od vode i prašine.

S obzirom na to da su Jabra Enhance Plus bubice razvijene u saradnji sa sestrinskom kompanijom GN Hearing, koja stoji iza nekih od najkorišćenijih medicinskih slušnih pomagala, s pravom možete očekivati da će ove bubice ponuditi značajno poboljšanje sluha ljudima koji imaju oštećenje sluha.

Prethodni tekstGLASTRON GTS 245
Sledeći tekstElektrična Off-Road ikona

Leave a Reply