Početna Gadgets SOUL SYNC ANC TWS bubice: daju mnogo, koštaju malo

SOUL SYNC ANC TWS bubice: daju mnogo, koštaju malo

blank
ATV & NAUTICA 2020

Brend SOUL (iliti SOUL by Ludacris) je izbacio novi par bubica sa aktivnim potiskivanjem buke.

SOUL SYNC ANC je par pravih bežičnih bubica za koje u kompaniji kažu da predstavljaju „novu klasu pravih bežičnih slušalica“ i isporučuju precizan zvuk i moćan bas preko drajvera veličine 12 mm uz povezivanje preko Bluetootha 5.1 i sa podrškom za AAC kodek.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

blank

SOUL SYNC ANC bubice imaju prelep dizajn koji je nesumnjivo inspirisan glavnim bajom u svetu bubica sa drškicom – modelom Apple AirPods.

Međutim, umesto dugačke, čudne drškice koja viri iz svake bubice, ovaj model ima kratku drškicu koja izgleda preslatko.

blank

Mogu se podesiti na jedan od tri režima rada – ANC režim (aktivno poništavanje buke), Audio Transparency režim i Standard režim – za korišćenje u različitim situacijama.

Baterija i kutija za punjenje omogućavaju ukupno 25 sati slušanja (bubice 5 sati i kutija za punjenje još 20 sati) sa uključenim aktivnim potiskivanjem buke.

blank

Još par stvari vrednih pomena su automatsko uparivanje, brzo punjenje preko USB-C kabla, IPX4 rejting otpornosti na vodu i prašinu, podrška za popularne glasovne asistente kao što su Siri i Google Asistent, kao i menjanje režima komande za upravljanje muzikom osteljive na dodir.

blank

Kao i mnoga druga SOUL izdanja, i SOUL by Ludacris SYNC ANC TWS bubice su prilično jeftine – naričito kad uzmete u obzir sve što nude – cena je 99,99 dolara.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply