Brend SOUL (iliti SOUL by Ludacris) je izbacio novi par bubica sa aktivnim potiskivanjem buke.

SOUL SYNC ANC je par pravih bežičnih bubica za koje u kompaniji kažu da predstavljaju „novu klasu pravih bežičnih slušalica“ i isporučuju precizan zvuk i moćan bas preko drajvera veličine 12 mm uz povezivanje preko Bluetootha 5.1 i sa podrškom za AAC kodek.

SOUL SYNC ANC bubice imaju prelep dizajn koji je nesumnjivo inspirisan glavnim bajom u svetu bubica sa drškicom – modelom Apple AirPods.

Međutim, umesto dugačke, čudne drškice koja viri iz svake bubice, ovaj model ima kratku drškicu koja izgleda preslatko.

Mogu se podesiti na jedan od tri režima rada – ANC režim (aktivno poništavanje buke), Audio Transparency režim i Standard režim – za korišćenje u različitim situacijama.

Baterija i kutija za punjenje omogućavaju ukupno 25 sati slušanja (bubice 5 sati i kutija za punjenje još 20 sati) sa uključenim aktivnim potiskivanjem buke.

Još par stvari vrednih pomena su automatsko uparivanje, brzo punjenje preko USB-C kabla, IPX4 rejting otpornosti na vodu i prašinu, podrška za popularne glasovne asistente kao što su Siri i Google Asistent, kao i menjanje režima komande za upravljanje muzikom osteljive na dodir.

Kao i mnoga druga SOUL izdanja, i SOUL by Ludacris SYNC ANC TWS bubice su prilično jeftine – naričito kad uzmete u obzir sve što nude – cena je 99,99 dolara.

Prethodni tekstJeep® Wrangler 2021, ali LEGO® Technic™
Sledeći tekstTri Epson laserska projektora menjaju televizore

Leave a Reply