Univerzalni dodatak za laptop

Da li je to dock stanica? Da li je to SSD kućište? Da li je to postolje za laptop? Satechi Dual Dock Stand nudi sve to.

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi sa svim zadacima, od osnovne obrade teksta i pretraživanja interneta do uređivanja slika visokih megapiksela i videozapisa rezolucije 4K+. Ono što je učinilo laptopove još svestranijim je prihvaćenost dock stanica i hubova. Na ovaj način, možete dobiti pristup većem broju portova, povezati više ekrana i čak dodati spoljnu memoriju.

Ali poslednja stvar koju želite je da se nađete u situaciji gde sa vašeg laptopa vise brojni dockovi, hubovi i drajvovi, pretvarajući vaš elegantni setup u nekog nezgrapnog tehnološkog oktopoda.

Ono što vam je potrebno je dock stanica koja nudi sve, a to je Satechi Dual Dock Stand. Sve na Satechi Dual Dock Stand-u odiše kvalitetom, i savršeno se uklapa kako u estetiku dizajna, tako i u kvalitet izrade MacBook Pro-a.

Hajde da pričamo o portovima: ima ih toliko da nikada nećete ostati na cedilu. U zamenu za dva USB-C porta na vašem laptopu, dobijate gigabitni Ethernet port, DisplayPort port, dva HDMI porta, dva USB-A porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, dva USB-C data porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, i USB-C power port sa isporukom energije od 75W, kako bi vaš laptop ostao pun.

Dock stanica savršeno staje ispod vašeg laptopa, ne samo da vam pruža veliki broj dodatnih portova, već je koristi i kao postolje koje podiže i naginje vaš laptop, stavljajući ga u ergonomičniji položaj za rad. Tu je i ugrađeno SSD kućište, koje podržava M.2 SATA/NVMe drajvove. Otvorite poklopac, stavite unutra drajv, pričvrstite ga, zatvorite poklopac, i dodali ste memoriju vašem docku!

Satechi Dual Dock Stand košta $150, a s obzirom na moć i fleksibilnost koje ovaj dock pruža, tražena suma nije velika. To je fantastična dock stanica po fantastičnoj ceni i sjajan način za profesionalce da prošire mogućnosti svojih laptopova, pretvarajući ih u prenosivu radnu stanicu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi sa svim zadacima, od osnovne obrade teksta i pretraživanja interneta do uređivanja slika visokih megapiksela i videozapisa rezolucije 4K+. Ono što je učinilo laptopove još svestranijim je prihvaćenost dock stanica i hubova. Na ovaj način, možete dobiti pristup većem broju portova, povezati više ekrana i čak dodati spoljnu memoriju. Ali poslednja stvar koju želite je da se nađete u situaciji gde sa vašeg laptopa vise brojni dockovi, hubovi i drajvovi, pretvarajući vaš elegantni setup u nekog nezgrapnog tehnološkog oktopoda. Ono što vam je potrebno je dock stanica koja nudi sve, a to je Satechi Dual Dock Stand. Sve na Satechi Dual Dock Stand-u odiše kvalitetom, i savršeno se uklapa kako u estetiku dizajna, tako i u kvalitet izrade MacBook Pro-a. Hajde da pričamo o portovima: ima ih toliko da nikada nećete ostati na cedilu. U zamenu za dva USB-C porta na vašem laptopu, dobijate gigabitni Ethernet port, DisplayPort port, dva HDMI porta, dva USB-A porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, dva USB-C data porta sa brzinama od 10Gbps i 5Gbps, i USB-C power port sa isporukom energije od 75W, kako bi vaš laptop ostao pun. Dock stanica savršeno staje ispod vašeg laptopa, ne samo da vam pruža veliki broj dodatnih portova, već je koristi i kao postolje koje podiže i naginje vaš laptop, stavljajući ga u ergonomičniji položaj za rad. Tu je i ugrađeno SSD kućište, koje podržava M.2 SATA/NVMe drajvove. Otvorite poklopac, stavite unutra drajv, pričvrstite ga, zatvorite poklopac, i dodali ste memoriju vašem docku! Satechi Dual Dock Stand košta $150, a s obzirom na moć i fleksibilnost koje ovaj dock pruža, tražena suma nije velika. To je fantastična dock stanica po fantastičnoj ceni i sjajan način za profesionalce da prošire mogućnosti svojih laptopova, pretvarajući ih u prenosivu radnu stanicu.