Predator Gejming stolica x OSIM, dizajnirana za profesionalne gejmere i ljubitelje e-sportova, ima nekoliko funkcija koje se ne sreću često kod tradicionalnih gejmerskih stolica.

Integrisana masažna tehnologija kompanije Osim (koja je kupila kompaniju Brookstone 2018. godine) oponaša „vešte ruke profesionalnog masera na korisnikovom vratu i ramenima“.

Predator stolica dolazi sa tri unapred podešena programa, opcijom da se omogući masiranje određene tačke i podesivim valjcima koji se prilagođavaju visini korisnika.

Naslon se spušta do 145 stepeni.

Acer je takođe ubacio i par Bleutooth zvučnika u naslon za glavu kako bi pojačao imerzivno gejmersko iskustvo bez potrebe za slušalicama.

Presvučena je crnom PVC kožom sa šablonom ugljeničnih vlakana sa tirkiznim i tamno-sivim detaljima.

Takođe, može da se ubaci i u Predator Thronos Air postavku, ukoliko želite da je koristite u sklopu te zanimljive skalamerije.

Napitak Predator Shot je prepun vitamina i minerala uključujući vitamin B i karotenoid Lutein, koji se inače nalazi u lisnatom povrću kao što je spanać i kelj i koji je dobar za oči.

Energetski napici – čak i oni koji se fokusiraju na gejmere – nisu ništa novo.

Bawls Guarana se pojavila pre skoro 25 godina i brzo je postala popularna među gejmerima.

I dan danas je dostupna u određenim radnjama i supermarketima, uprkos tome što je morala da ustupi najveći deo tržišta energetskih napitaka konkurentima kao što su Red Bull i Monster.

Prethodni tekstE-Ducato, novi model brenda Fiat Professional: „100% Ducato, 100% Električan“
Sledeći tekstCTC 620 SUNDECK

Leave a Reply