Početna Home Bang & Olufsen Beovision Harmony OLED – Sklopivi OLED TV kompanije Bang...

Bang & Olufsen Beovision Harmony OLED – Sklopivi OLED TV kompanije Bang & Olufsen izgleda kao ptica u letu

Ceo ovaj paket nudi jedinstveni odgovor na pitanje kako učiniti televizor atraktivnijim dok ga ne koristite.
Prisustvu ogromnog ekrana retko predstavlja dobrodošao dodatak nekom životnom prostoru.

Najbolji telefoni 2019

Sa modelom Beovision Harmony, u kompaniji Bang & Olufsen su hteli da naprave smislen objekat za enterijer koji umanjuje vizuelno prisustvo televizora i transformiše ga u nešto za šta će se ljudi emotivno vezati.

Ceo Beovision Harmony OLED je konstruisan oko optimiziranog LG OLED ekrana od 77 inča – ekvivalentnog novom LG C9 OLED ekranu – ali dodatak Bang & Olufsen 3-kanalnog, potpuno aktivnog zvučnog sistema sa DSP procesorom znači da ovaj televizor zvuči onako dobro kako i izgleda.

Ovaj televizor takođe ima i pregršt funkcija, sa podrškom za AirPlay 2, Chromecast i Bluetooth, i koristi WebOS 4.5 Smart TV platformu kompanije LG kako bi podržao aplikacije, uključujući Netflix, Amazon Prime Video i YouTube.

Ozvučenje takođe može da se proširi na celu prostoriju ili nekoliko prostorija, sa podrškom za do osam B&O zvučnika i ugrađenim dekoderom za 7.1 surround sound.

Beovision Harmony OLED će biti dostupan u oktobru 2019. godine po ceni od 18.500 evra.

Poređanja radi, LG C9 OLED od 77 inča se prodaje za mnogo pristupačnijih 6.999 evra, ali mu nedostaje Bang & Olufsen ozvučenje i kinetički dizajn.

Leave a Reply